M/V: BMW E28 2.7 ETA "Hainina" LUKKU!

Klassikaliste BMW'de ost, müük ja vahetus.
Suletud
djelton

M/V: BMW E28 2.7 ETA "Hainina" LUKKU!

Postitus Postitas djelton »

Kahjuks pean müüki paiskama oma stiilse Hainina, kuna tudengina on hetkel klassiku taastamine hetkel veidi kallis :(

Pilt

Kerel on pindmist roostet, kuid kapoti alt vaja enamus välja vahetada(va. amordikannude, mis on korras). Veermikus asju vahetatud, kuid stabika kont ning tagumised puksid vajavad vahetust.
Põhi hoolduse käigus paigaldatud ka uus aku.Kere heas korras. Veermik vaikne ja ei kolise.
Auto algselt ja passipäraselt 520i, kuid nüüd on seal 2.7l ETA (230Nm) mootor, mille korralik vääne, koos 4.27 ülekandega, mis on hea alge näiteks mõnele stroker v turbo projektile.
Auto on seisnud enne minu poolt elustamist 5-6 aastat õhtutatud kuuris, seega salongis hallitust vms pole ning on suhteliselt heas seisus. Sõit on Tallinna teedel märgatavalt mugavam tänu salongis leiduvatele vedruistmetele.
Ees 2x elektriaknad, elektripeeglid ning isegi AC (mille kapoti alune süsteem pole pärast mootori vahetust ühendatud ning ei garanteeri, et tööle hakkab), kuid nupp ja konsool olemas ning isegi ilma pumbata puhub palju enam külma kui stock lahendus.

Auto sobib ideaalselt ja stiilseks projektikaks, suvel nautida natukene ning talvel korralikum viimistlus anda. Isegi sellisel kujul pööravad paljude inimeste pead 180', kuna tegemist on siiski autoga, mida tänapildis enam palju näha ei ole(ligi ~700tk Eestis alles).

Ise olen ligi 800-1000€ juba alla ladunud, kuid kahjuks kahte projekti autot tudeng(kellel puudub keevitus ja garaaž) ehitada ei suuda. Seega tulebki lasta raske südamega sellel klassikul kellegi teise käes valmida.

Auto on igapäevases kasutuses, kehtiva ÜV ja kindlustusega, seega võtmed süütesse ja tuld :)

LINK - http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1987288" onclick="window.open(this.href);return false;

Hind - 1300€ (kui tead kedagi, kes sellest autost huvitatud oleks ning teda mind minu juurde juhatad, siis pärast müügitehingut saad endale 50€ peo peale)

Number: 555 36 411
E-mail: djelton92@gmail.com
Või kirjutada foorumi postkasti!
Viimati muutis djelton, 16 Juun 2015 09:02, muudetud 6 korda kokku.
Honda Civic EG, 1.6 118kw (Fun Kart) & BMW E28, 2.7 230Nm (Daily Driver)
fb.com/EltonLauringMusic
Ruut
Klubiliige

Re: M: BMW E28 2.7 ETA "Hainina"

Postitus Postitas Ruut »

Ostuhuvi mul ei ole aga tekkis küsimus, mis Sa seda masinat, kui 528 reklaamid? Kui 520, siis 520. Kui arvad, et eta mootor mudelinime muutis siis hädakorral võiks ju ka 525e olla. 528 on M30 mootoriga. 528e usa versioon eta mootoriga aga sellega ei ole ka ju müüdaval autol midagi ühist.
CSi, ti, i, RT, TC1, D
djelton

Re: M: BMW E28 2.7 ETA "Hainina"

Täheldati see ka ühes teises kohas üles ning tunnistan oma viga, kuid Auto24 ei luba mul enam seda muuta :( Saatsin meili, eks näis, kas vastavad ja lasevad muuta. Vabandust segaduse tekitamise pärast, kuigi olen üritanud BMW'dest ja nende mudelinimedest aru saada, vahest siiski feilin :)

E: Sain A24'st ära muuta nüüd õnneks :)
Viimati muutis djelton, 04 Mai 2015 18:04, muudetud 1 kord kokku.
fb.com/EltonLauringMusic
djelton

Re: M/V: BMW E28 2.7 ETA "Hainina"

UP! Tingimisvõimalus on auto kõrval ning vahetused on samuti oodatud! :)
fb.com/EltonLauringMusic
djelton

Re: M/V: BMW E28 2.7 ETA "Hainina"

LUKKU!
fb.com/EltonLauringMusic
Suletud