Allpool olev jutt üleval ka E30 foorumis. Hea hinna korral olen nõus ka müüma, aga eelistaks oma auto vahetada kas E30 või E28 vastu. Pakutav auto peaks olema korras kerega ning kui tal on mootor vahetatud, siis oleks tore, kui asi ka ARKis legaalseks tehtud. Väga hea pakkumise korral saan ka pisut juurde maksta.
Minu autost:
1991, sedaan, 325iX, diamantscwarz metallic
Varustus: riidest sportistmed, Mtech2 tagatiib (peaks olema OEM) ja stanged (peaks olema replicad), iX küljelaiendid, eesmised udutuled, elektriline katuseluuk, eesmised elektriaknad, check paneel, väike kompuuter (ekraan katki), elektripeeglid (kundepoolne ei liigu), tagaakna soojendus (on jäänud mulje, et ei tööta), valgustusega käigukangi nupp (ilmselt mitte Mtech vaid eelmise omaniku tehtud), sisse ehitatud tuledega tahavaatepeegel (tuled ei põle), taga-akna ruloo kardin. Tagaistmel suusaluuk, OEM sportrool (see kolme kodaraga, mitte Mtech)
Seest on auto oma vanuse kohta minu hinnangul väga heas korras. Miinuseks pisike rebend juhiistme külgtoel, mida mina märkan ehk korra kuus ja kindalaegas avaneb halvasti.
Vead:
ei tööta tagaakna soojendus, kundepoolne peegel, vasak tweeter (parem hakkab tööle, kui korraks udukad ja lähituled korraga põlema panna), salongis ükski lamp ei põle peale tuhatoosi oma (jutt siis lampidest - armatuuri tuled jne töötavad kenasti va vasak suund), kompuutri ekraan ei tööta.
Pisut suuremad jamad on, et 1) manööverdamise ajal kipub ta pisut pooma; 2) bensiinipaak lekib (üle 25l pole mõtet tankida, samas mingeid probleeme see mulle põhjustanud pole peale selle, et tihti peab bensiini võtmas käima); 3) tühikäigul mootori pöörded kõiguvad; 4) ja kõige suurem mure on muidugi rooste - tahab keevitamist ja värvimist. Peale vaadates on seda natuke ustel ja õige pisut tagapaneelil, nii, et poosetada nagu natuke isegi saaks, aga alt vaadates on seis viletsam ja lähedalt ja põhjalikult seisvat autot vaadates näeb ikka üht ja teist. Millalgi eelmise omaniku ajal on ta ilmselt saanud väikse kõksu vasakusse esinurka - küljepaneel on krunditud, aga mitte värvitud. Kui uuel omanikul keevitusaparaat käes püsib ja on koht keretööde tegemiseks, siis saab tast asja küll.
Tagatuled ja eesmised suunad on lakitud, udukates on Xenonid. All on 16 tollised veljed ja sportsummuti. Panin ta nädal tagasi käima ja tegin ca 2km ringi. Kõik toimis. ÜV on kuni augustini (või juulini), kindlustust hetkel pole.
Asub Tallinna külje all. Praegu omadel jõududel ei liigu (pardal pole akut ja üks sumpa kinnitus on katki), tööl on kiire olnud, aga mai esimeses pooles plaanin ta sõitma panna.
Asukohaks Tallinna
Vahetuse/müügiga kiiret pole, võin temaga ise tegeleda ja sõita edasi, aga nagu sai öeldud - hea pakkumise korral võin ka temast loobuda.
V/(M): E30 325iX 1991 MÜÜDUD
V/(M): E30 325iX 1991 MÜÜDUD
- Manused
-
- 1939439_742191632482081_1259293216_n.jpg (50.4 KiB) Vaadatud 3567 korda
Viimati muutis kaarelk, 14 Aug 2014 21:03, muudetud 1 kord kokku.
Re: V/(M): E30 325iX 1991
Tõstan teemat üles poole. Auto endiselt saadaval.
Hetkel kõik niisamuti nagu varem.
Hetkel kõik niisamuti nagu varem.
Re: V/(M): E30 325iX 1991
Tere! Vabandan, et varem ei vastanud, aga tänaseks on auto juba uue omaniku leidnud.