Müüa 80' E21 küljest kereosi kui ka mootor, käigukast sillad jne, ühesõnaga kõik mis pildil. Olemas ka kütusepaagid( kerge pindmise roostega). Võimalus ka keredetaile lõigata. Odavalt ei müü, tegemist rariteediga.
Humorist Kui kallilt sa tahaksid selle maha müüa?
Selle koosluse hinna saad teada, kui vaatad Kuusakoski kodulehte.
Kui käigukast on 5-käiguline ja (eriti ebatõenäoline) tagasillas on LSD, siis need tõstavad hinna vanametalli omast kõrgemaks. e21 pidurivõim on ka otsitud asi.
Meestega siin arutasime, alla 1500€ komplekti ära ei anna, aga vōite ju eraldi detaile ka auto küljest saada.
Nt. mootor, kast ja tagasild 200€ kokku, kärukonks 25€ tegemist veel orig. asjaga (ziguli), tagumiste amortide tolmukatted 5€ jne.
See 1500€ on teil küll kohe kindlasti lambist võetud, arusaamata turuväärtustest nende autode puhul.
See tõesti pole rohkem väärt kui vanaraua hind, v.a siis kui tõesti on ruudu mainintud asjad seal
"Old bmw isn't just a classic.
It's a sign of having good taste in cars" - S.Müür
Autode varuosad Pärnus
Küsimused või päringud PM'i
Kus kohas sa seda kõvat kere näed mis siin pealkirjas märgitud. Ma näen küll mingit poolikut ära kõdunenud bmw korjust. Millel ei ole isegi normaalse silindri arvuga mootorit peal.
Oi kurja, see on ju täiesti töödeldav alusmaterjal veel! Ma oleks muidu kohe kindel ostja aga mul praegu üks teine projekt pooleli mille raames oma 21-le on volga käigukast vaja sobitada.
Kui saaks tolle raami mulle reserveerida siis ma ta varsti ära ka ostan aga ma palju maksta ei saa, 10 eurtsiste igakuiste kannetega sobiks mulle küll. Juba selle originnalkonksu pärast võiks ma ise järgi tulla kogu kupatusele, siis ei pea seda raami mulle cargoga obinitsasse saatma.
Ilma ettemaksuta ei broneeri, liisingut ka ei paku.
Teen nädalavahetuseks odavama hinna siis, 1200€, aga seda ainult kiirematele. Uuest nädalast endine hind, kiirustage!
Snader kirjutas:Ilma ettemaksuta ei broneeri, liisingut ka ei paku.
Teen nädalavahetuseks odavama hinna siis, 1200€, aga seda ainult kiirematele. Uuest nädalast endine hind, kiirustage!
See oli vist kõige si*em nali mida olen kuulnud või kõige mõttetum sarkasm.
Mida sa näed siis 1200€ väärtuses ? Peale selle,et see on E21 ?
"Old bmw isn't just a classic.
It's a sign of having good taste in cars" - S.Müür
Autode varuosad Pärnus
Küsimused või päringud PM'i
Usun, et ei pea head kauppa ōigustama hakkama, kui raha pole vōi ei raatsi maksta siis niisama halvustada pole ka mōtet, veidikene roostet on tōesti, aga augu kōrvalt on veel jumala kōva. Vaadake kasvōi kardaanitunnelit, väga hästi säilinud ja kindlasti kellelegi tarvilik varuosa.
Kardaani tunnel on selline koht, mis ei roosteta ühelgi haininal, sest sinna ei sattu kuidagi vesi ega pori. Selle järgi ei saa midagi vaadata ja vaevalt keegi seda tahab.