M:E28 524TD

Klassikaliste BMW'de ost, müük ja vahetus.
Vasta
Tartlane

M:E28 524TD

Postitus Postitas Tartlane »

Tere, olude sunnil viskan ka müüki oma E28sa. Tegu on korraliku isendiga, mis olude sunnil seisis enne minu kätte sattumist väljas ~5 aastat. Viimased 8 kuud seisnud kinnises garaazis. Enne seismajäämist tehti keretööd. Kere on veel väga kõva ning läbiväid kohti ei ole. Ainsad asjad, mis läbi on, on juhiuks ja paar asja veel. Tegu on automaatkastiga isendiga, millel enne oli kasti rike, kuid uus kast on alla visatud. Kuna mu garaaz on väga väike, siis pilte on raske teha. Eks oma silm ole kuningas. Ei oskagi nagu muud midagi hetkel kirjutada. Paneks piirihinnaks 400- (jääb ka kerge tingimisruum), sest kere on tõesti veel kõva (näiteks karbid peaaegu ilma roosteta) ning kui mõned asjad ära teha, saaks siit veel väga arvestava hai.

http://www.bmwclassic.ee/forum/viewtopi ... ght=#53310

Masin asub Tartus, Tähtvere linnaosas. 5013953
Tartlane

Re: M:E28 524TD

Tartlane kirjutas:Tere, olude sunnil viskan ka müüki oma E28sa. Tegu on korraliku isendiga, mis olude sunnil seisis enne minu kätte sattumist väljas ~5 aastat. Viimased 8 kuud seisnud kinnises garaazis. Enne seismajäämist tehti keretööd. Kere on veel väga kõva ning läbiväid kohti ei ole. Ainsad asjad, mis läbi on, on juhiuks ja paar asja veel. Tegu on automaatkastiga isendiga, millel enne oli kasti rike, kuid uus kast on alla visatud. Kuna mu garaaz on väga väike, siis pilte on raske teha. Eks oma silm ole kuningas. Ei oskagi nagu muud midagi hetkel kirjutada. Paneks piirihinnaks 400- (jääb ka kerge tingimisruum), sest kere on tõesti veel kõva (näiteks karbid peaaegu ilma roosteta) ning kui mõned asjad ära teha, saaks siit veel väga arvestava hai.

http://www.bmwclassic.ee/forum/viewtopi ... ght=#53310

Masin asub Tartus, Tähtvere linnaosas. 5013953
Kuna üks huviline küsis värvi, siis värv peaks hetkel selline olema. Pilt

Vabandust, et kellegi teise pilti kasutan, vast ei panda pahaks :D
Tartlane

Siiralt vabandan siinsete inimeste ja huviliste ees. Ööl vastu pühapäeva varastati minult telefon ning seetõttu ei saa mind ka kuidagi kätte. Homme teen uue kaardi ja annan siia numbri, millelt mind kätte saab.
Tartlane

Kätte saab samalt numbrilt, lasin numbri ära taastada. Enne oli üks isik, kes väga huvitatud oli ning kellele ka auto broneerisin ära. Number algas tal 57-ga. Rääkisin ka mitu korda ning lubas isegi esimese sissemakse teha, et oma broneerimist kinnitada. Loodetavasti tunneb inimene end siit jutust ära ning võtab ühendust. Kahjuks minu telefonijama tõttu ei saanud ta mind mitte kuidagi kätte. Seega veel paar päeva broneeritud, kui siis kõnet ei tule, on ka teistele avatud.
Tartlane

Müüdud!
Vasta