e28 vs e34 amordid

Kõik tehnilised küsimused.
Vasta
s2si

e28 vs e34 amordid

Postitus Postitas s2si »

Otsisin selle foorumi ristipõiki läbi, kasutasin realoemi ristsobivuse kalkulaatorit ja proovisin ka väljamaa foorumitest leida aga ühest vastust ei ole siiani saanud.

Kas e34 esimesed amordid lähevad e28 alla ilma ümberehitusteta. Väidetavalt on e34 omad lihtsalt veidi pikemad, kas see mõjutab midagi?

Kui keegi oskab sellele küsimusele vastata, siis oleksin väga tänulik
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

Mina pole veel näinud ühtegi ristviitelist tabelit, kus e28 ja e34 esiamortide omavahelist sobivust oleks näidatud. Tegelesin eelmisel aastal just e24 amortide otsimisega.
Kui sul need e34 omad on tasuta käes, siis võid ju alla proovida ja vaatad, mis teeb. Kui alles valid, kas osta e34 või 28, siis ma ei saa aru, milleks tegeleda mingi ajudeke**ga ja mitte osta kohe õigeid.
CSi, ti, i, RT, TC1, D
s2si

Postitus Postitas s2si »

tabelid jah ei anna sobivust küll aga on foorumites mingid ebamäärased vihjed, et sobivad. Selle küsimuse põhjus on lihtsalt selles, et e34 omad tuleksid e28 omadest tunduvalt odavamalt kätte, kuid kahjuks niisama proovimiseks ma neid ei saa.
Kasutaja avatar
Jaks

Postitus Postitas Jaks »

Kui sa pead silmas kas amordid mahuvad püstakusse siis arvan, et selles osas on sobilikud. Pole küll päris nii võrrelnud kuigi see võimalus oleks täitas olemas.
Samas pead vaatama ka amordi ülemist mõõtu mis läheb läbi tugilaagri.
E34 on enamusel see vist 16mm vähestel ka 14mm. Samas E28 ja E24 peaks need olema 14mm. Vist olid mõõdud nii.
kui soovid vahetada püstakuid siis niisama tunduvad ka sarnased kui täpsemalt pole vaadanud kas kalded ja mõõdu samad.
F25 ja E63
Varuosadeks E24 628 ja E23 osasi.
s2si

Postitus Postitas s2si »

pigem mõtlesin jah sedapidi, et kas läheb püstakusse. Aitäh info eest, kui kellegil on veel mingeid ideid või infot, siis olen endiselt üks suur kõrv aga nüüd vähemalt mingigi pidepunkt millest juhinduda.
Vasta