Kust leiaks normaalse hinnaga summuti E23-le?

Vestlused vabadel, aga siiski vanu BMW'sid puudutavatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Iff
Klubiliige

Kust leiaks normaalse hinnaga summuti E23-le?

Postitus Postitas Iff »

Kuna viimase poti kõrvalt hakkab asi hõredaks minema sis käisin täna uurimas, et kas nii vanale kärule üldse midagi saada on. Salomes pakuti hindadeks: esimene pütt ca 2700, teine 5K ja kolmas ca 4200 :shock: Tegu bosali kataloogiga, tellimisele kuluks ka mingi paar kuud. Kas keegi on kusagilt midagi odavamat leidnud, ilma et see päris rämps oleks? Selliste hindade juures jään ma küll elu lõpuni neid vanu pütte lappima...
635csi
maxx_520

Postitus Postitas maxx_520 »

http://www.autoosad.ee/ see koht sinu mudelile ei paku midagi vist?...
Jaan

Re: Kust leiaks normaalse hinnaga summuti E23-le?

Postitus Postitas Jaan »

Iff kirjutas:Kuna viimase poti kõrvalt hakkab asi hõredaks minema sis käisin täna uurimas, et kas nii vanale kärule üldse midagi saada on. Salomes pakuti hindadeks: esimene pütt ca 2700, teine 5K ja kolmas ca 4200 :shock: Tegu bosali kataloogiga, tellimisele kuluks ka mingi paar kuud. Kas keegi on kusagilt midagi odavamat leidnud, ilma et see päris rämps oleks? Selliste hindade juures jään ma küll elu lõpuni neid vanu pütte lappima...
Tundub, et hinnad on meeletu konkurentsi ja "turgude avanemise" tingimustes tõusnud. Ise maksin kunagi vastavalt 1500.-, 2100.-, 2500.- samade asjade eest. Aasta oli siis küll 1996. Teisest küljest on sama summuti ikka all (kümme aastat seega). Ma arvan, et sama palju kestab veel. 2 pütti on Bosali omad, üks Walker. Uuri ka Walkeri hindasid :idea: Samuti võid rahas võita kui sa ostad osa mõnelt teiselt vahendajalt mõnest teisest linnast (Pärnust, Kuressaarest). Mis veel - pidev lappimine ja keevitamine läheb sul pikemas plaanis kallimaks kui üks kord korralik ost teha. Kui pütte vahetama hakkad siis pane ka uued leegitorud, nende hind oli eelmisel suvel vastavalt ca. 500.- ja 600.-...
23. August 1939, der Tag der unser Leben veränderte.
Kasutaja avatar
nuga
Klubiliige
Kontakt:

Postitus Postitas nuga »

Äkki leiad ebay'st... e21'e omi liigub seal päris tihedalt ja hea hinnaga...
323i, 320 Baur & 750iAL Highline
Vasta