Kust leiaks normaalse hinnaga summuti E23-le?
Kust leiaks normaalse hinnaga summuti E23-le?
Kuna viimase poti kõrvalt hakkab asi hõredaks minema sis käisin täna uurimas, et kas nii vanale kärule üldse midagi saada on. Salomes pakuti hindadeks: esimene pütt ca 2700, teine 5K ja kolmas ca 4200
Tegu bosali kataloogiga, tellimisele kuluks ka mingi paar kuud. Kas keegi on kusagilt midagi odavamat leidnud, ilma et see päris rämps oleks? Selliste hindade juures jään ma küll elu lõpuni neid vanu pütte lappima...

635csi
Re: Kust leiaks normaalse hinnaga summuti E23-le?
Tundub, et hinnad on meeletu konkurentsi ja "turgude avanemise" tingimustes tõusnud. Ise maksin kunagi vastavalt 1500.-, 2100.-, 2500.- samade asjade eest. Aasta oli siis küll 1996. Teisest küljest on sama summuti ikka all (kümme aastat seega). Ma arvan, et sama palju kestab veel. 2 pütti on Bosali omad, üks Walker. Uuri ka Walkeri hindasidIff kirjutas:Kuna viimase poti kõrvalt hakkab asi hõredaks minema sis käisin täna uurimas, et kas nii vanale kärule üldse midagi saada on. Salomes pakuti hindadeks: esimene pütt ca 2700, teine 5K ja kolmas ca 4200Tegu bosali kataloogiga, tellimisele kuluks ka mingi paar kuud. Kas keegi on kusagilt midagi odavamat leidnud, ilma et see päris rämps oleks? Selliste hindade juures jään ma küll elu lõpuni neid vanu pütte lappima...

23. August 1939, der Tag der unser Leben veränderte.