Vaja oleks mootori ja aju juhtimise skeeme Jetronic
Auto on 745i 10/1981 vin: 7534373
Nimelt aju ei ava pihusteid enam. +12v jookseb peale pihustitele. Kust saab aju signaali, et nüüd peab avama hakkama? Relee kuskil? Kõik muu töötab, kui panna bensiini sisselaskesse siis läheb käima. Kütuse rõhk on olemas
Mootor selline:
Üks variant. Kui rõhuandur (nr 5) ei anna ühendust, siis võetakse pihustid tagant ära. nimelt arvab mootor siis, et rõhk on liiga suur ja keerab kütuse kinni.
Antud anduri juhtme võib otse massi panna, siis on teada, et vähemalt selles pole asi.
There's no school like old school, and I'm the fucking headmaster.
see on juba läbi uuritud. Sealses librarys on küll infot uuema mootori kohta (motronic 1.0) aga mitte vana m102 kohta. Hetkel on küsimus, kas jagajalt tulev signaal mootori pöörete kohta jõuab ajju või mitte. Kui see on teada, saaks edasi mõela.
USA foorumit lähemalt uurides selgus, et valest kohast vaatasin, seal librarys oli teises kohas veel materjali. See on su mootori aju ühendusskeem. Kas sellest midagi kasu on, seda ma ei tea. Tehase remondimanuaal ütleb lihtsalt, et tee ajule test vastava seadmega Homme on mul aega skeemi süveneda, siis saan öelda, mida kust mõõta.
Skeem:
ja koodide seletus:
Skeemist on näha, et kui süüde sees, siis on vaja veel õhulugeja klappi liigutada, et bensupump tööle hakkaks. Olen kohanud analoogset lahendust paaril L-Jetronicuga autol. Äkki see lülitus ei tööta (ega sa õhulugejat mingi uuema tüübi vastu pole vahetanud)? Võimalik, et lugejas olev lüliti ei tööta ja siis pump ei hakka tööle.
Kui selles pole viga, siis pm oskan ma sulle öelda, kuidas 2.8 ajuga auto käima panna (et saaks kohapeal testida, sõita nii ei kannata), see pole keeruline, ainult et ma ei tea, kuidas pistikud sobivad.