Hind 200 eurot - tingi
msn:bemmimees@live.com
kiire!

Et sellise kooslusega ka normaalselt liikuda saaks, pead tõenäoliselt vahetama ka peaülekande (difri) oluliselt aeglasema vastu, kui sul hetkel seal all on. Redline pakkus siin sellist mootorit koos aju ja muude pulkadega. Millist aju sina sebid?reyo22 kirjutas:Mul kavas osta m10b18 1.8 mootor. 2.8 käimari külge kinnitada ja sebida siis vastav aju
Minu pakutaval ajul defekt, ehk siis lambdat ei ole võimalik tööle saada. Muidugi kui lasta kuskil remontida, siis isegi võibRuut kirjutas:Et sellise kooslusega ka normaalselt liikuda saaks, pead tõenäoliselt vahetama ka peaülekande (difri) oluliselt aeglasema vastu, kui sul hetkel seal all on. Redline pakkus siin sellist mootorit koos aju ja muude pulkadega. Millist aju sina sebid?reyo22 kirjutas:Mul kavas osta m10b18 1.8 mootor. 2.8 käimari külge kinnitada ja sebida siis vastav aju
Kui muidu mootor töötab ja väljalaskegaasid on paigas, siis ma selle lambda pärast küll ei muretseks. Lambda jõudis M10-le vist päris tootmise lõpufaasis.redline kirjutas:Minu pakutaval ajul defekt, ehk siis lambdat ei ole võimalik tööle saada. Muidugi kui lasta kuskil remontida, siis isegi võib