O: /L: E28 esistange

Klassikaliste BMW'de varuosad, varuosadeks müüdavad autod ja ajastukohane lisavarustus.
Vasta
Mikk_528
Kontakt:

O: /L: E28 esistange

Postitus Postitas Mikk_528 »

Ostan või laenaks lühiajaliselt e28 esistange registreerimiseelse esmase ülevaatuse läbimiseks. See peaks praegu ainuke asi olema, mis takistaks mul sujuvat läbimist vastikute ametnike kadalipust.
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

Kas see on siis nõutud? Mina läksin oma 02-ga Saue ARK-i majast läbi ilma ühegi stangeta ja keegi ei kobisenud. Ma arvan, et nende jaoks peab seal olema ainult autot meenutav asi, et numbreid saada. TÜV võib alles hakata "näkku panema" puuduvate detailide pärast.
CSi, ti, i, RT, TC1, D
Mikk_528
Kontakt:

Postitus Postitas Mikk_528 »

selles ongi asi, et igas "Piirkondlikus Maanteeameti liiklusregistri büroos" on mõni "tubli" ametnik, kes tegeleb õhtuti kodus käsikiimlusega ja on muidu tore mees. Just sellise otsa ma eile sattusin, kellele minu auto sugugi autot ei meenutanud. Eelnevalt ettehelistanuna olin kindel, et ei esine tõrkeid asjaajamises. Telefonis teavitasin ametnikku, et puuduvad uksepolstrid, stange ning et auto pole omal jõul sõitev. Samas on olemas klaasid, tuled, sisemine turvavarustus, istmed, armatuur jne. Ametnik väitis, et antud puudustega pole probleemi esmase ülevaatuse läbimiseks.
Kui ma treileriga kohale jõudsin, polnud sellist ametnikku enam olemas, kellele ma helistanud olin, ning eelpoolnimetatud suure tõenäosusega veel hilises puberteedieasgi ahistatud ametnik ei suvatsenud minu autoga tegeleda, sest sellel puudus stange ja !! käigukangi nupp" !!
Võibolla ma teen praegu ametnikule liiga oma jorinaga, kindasti on temal seadusandlikust aspektist vaadatuna samuti õigus, aga inimlikust aspektist on ta lihtsalt M.

P.S stange nüüd olemas, varsti siis vol2 Lõuna Regionaalse Maanteeameti liiklusregistri Tartu büroos
Vasta