Sai vähe garaazi koristatud ja jalgu jäi üks viiese hai kapott. Suht korralik võrreldes nendega mida näinud olen, läbivat roostet ei ole, pindmist väga vähe. Esiäärt on natuke lihvitud, haljaks saamise eesmärgil.
Konkreetset hinda ei pane, E21 foorumi rahvale teeks hoopis sellise pakkumise - kast premiumi ja kapott on sinu
Tänan küsimast Tõepoolest pole tükk aega midagi põnevat pajatanud, võibolla seepärast et midagi erilist pole ka juhtunud. Mis aga ei tähenda seda et olen haisõltuvusest lahti saanud Kuna aeg ja majandus teevad oma töö, siis olen ühest haist pidanud loobuma (85.a.), aga teine e28 puhkab heas seisundis garaazis
Kuna erilist huvi pole tuntud ja ikka seisab jalus, siis pakuks ostjale lisaks korralikule kapotile, 2x MS rehvid (205/70 R14, naaste pole kuid mustrit piisavalt) ja kapoti peal olevad plastvõred tasuta kauba pääle
See on küll äss diil
tel 56 504076
selline kapott nagu sel pildil ( Rusty) on pole sul küll mõtet teha, too on nimelt haljaks lastud ning puhas rooste on seal peal lihtsalt. Toetada ei saa vastu kapotti ega midagi. Kuid sellist tulemust saab ka värvides teha, kuid seda pead uurima juba kes sulle nii ta värvib kuna see nõuab juba tõsisemaid kogemusi.