Ostsin endale e36, et talvel mõnusat tagavedu nautida ja pimedatel talveõhtutel autot putitada. Ammu olen mõelnud mida teha nädalavahetustel peale linnas ringi kolamise ja nina täis tõmbamise.
Jõudsin lahendusele, et tuleb leida mingi alternatiiv!
Hakkasin garaazi otsima kus saaks õhtul vaikselt hobikaaslastega õlle võtta ja autot ehitada.
Nüüd lõpuks leidsin ideaalse garaazi, kus on ca 120m2 pinda. Sinna mahub ala 5 autot ja on veel puhkeruum ja veel mingi väike ruum kuhu võiks tulevikus saun ehitada.
ÜSee asub tähetornis, seal kus on garaazide kolmpleks. Õue peal on palju erinevaid töökodasid, tuuningfirmasid, autopesulaid jne.
Pildid on www.kv.ee üleval.
Minu idee on, et meie entusiastlikud BMW fanatid võiksime selle 10 inimese peale välja üürida. Hind on ca 6000kr kuu, siis teeb see 600kr kuu plus elekter. selle hoone ees ja taga on veel tasuta parkimisruumi autodele mis hetkel tegemises ei ole. Saaksime vahetada teadmisi ja jagada tööriistu. Mina näiteks saaks sebida keevituse ja padrunite komlekt jne on ka olemas. Võiks iga õhtu seal kokku saada ja alkoholivaba õlle juua jne.
Kes on minuga samal meelel peaks reageerima kohe! Esimene kuu läheks üks suurem väljaminek kuna maakler tahab ühe kuu tasu ja ettemaks on kaks kuud kokku 600-maakler+600+600 kaks kuud garaaz. Kokku 1800+elekter. Edasi läheks 600kr plus elekter.
Kümne peale sinna olemisse ja tööriistadesse investeerida oleks ka ju soodne.
Kellel pole raha iga kuu meeletuid summasi esindustesse panna ühinege minu ideega ja võtke ühendust.
Hetke seisuga on kolm inimest koos. e30, e28, e36- kõik hobiautod talverõõmuks.
NIMEKIRI:
1.Taavi e36
2.Jaanek e30
3.Tanel e28
4. Erra lada 01

5.
6.
7.
8.
9.
10.