Hind oli ~ 550.- krooni peale allahinnatud. Ise olen ostuga rahul.
Mis numbrini seal padrunid on? Haarab võibolla endale samuti.Jaan kirjutas:Eks see selline keskmise hinnaga komplekt on. Meeldis see, et kõik vajalik on ühes komplektis olemas. Kvaliteet on arvatavasti keskmine. Würth oleks parim aga sellel on ka kvaliteedile vastav hind.
Sellised padrunid on olemas: 4, 4,5, 5, 5,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 24, 27, 30, 32. Lisaks veel kruvikeeraja otsikud: tavalised ja ristpeaga, torx ja sisekuuskant.Priit kirjutas:Mis numbrini seal padrunid on? Haarab võibolla endale samuti.
Kas K-Raua või K-Rauta?Jaan kirjutas:Sellised padrunid on olemas: 4, 4,5, 5, 5,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 24, 27, 30, 32. Lisaks veel kruvikeeraja otsikud: tavalised ja ristpeaga, torx ja sisekuuskant.Priit kirjutas:Mis numbrini seal padrunid on? Haarab võibolla endale samuti.
Esitulede raamide suuri ristpeakruvisid selle komplektiga lahti ei saanud. Nende kruvide keeramiseks on tarvis midagi tõhusamat lisaks osta, näiteks mingi tõsisem ristpeaotsik.
Pidasin silmas K-Rautakeskot / ühtlustasin omavoliliselt firmanimesid.Priit kirjutas:Kas K-Raua või K-Rauta?
rints kirjutas:Ma kiidaks Geetee narret, aasta tihedat kasutamist ja pole viitsinud isegi kõvasti kinni poltide puhul muud saba otsida.
Mul samal komplektil läks just suur nare (või misiganes asi ta on) puruks. Ja seda üsna hardcore kasutades. Muidu üsna hea.j6x19 kirjutas:GeeTee narre ja ka üle jäänd komplekt on töökindel,ainsana selle firma kompl nüüdseks välja langend väike narre.ja no kuna saand tööriistu välja laenatud sis ka kruvikeeraja otsikuid.mul see komplekt juba mingid kas 3 või 4 aastat vana ning ei kurda.hind kui õieti mäletan oli ostes mingid 3000 krooni ringis.
kustas kirjutas:Mul samal komplektil läks just suur nare (või misiganes asi ta on) puruks. Ja seda üsna hardcore kasutades. Muidu üsna hea.j6x19 kirjutas:GeeTee narre ja ka üle jäänd komplekt on töökindel,ainsana selle firma kompl nüüdseks välja langend väike narre.ja no kuna saand tööriistu välja laenatud sis ka kruvikeeraja otsikuid.mul see komplekt juba mingid kas 3 või 4 aastat vana ning ei kurda.hind kui õieti mäletan oli ostes mingid 3000 krooni ringis.