selgus et vaip on kasutuskõlbmatu (istmete alt ja mujaltki oli lõigutud)
tagaistme alumine padi on ühe väikese auguga ning piki istet on keegi jällegi noaga mänginud
muidu nagu ok. kaubanduslikku välimust autol enam ei ole
Andsin talle su numbri, peaks kohe helistama. Mul oleks vaja paari ägedat juppi http://bmwfans.info/original/E21/Lim/32 ... l-16_0069/
Sealt siis nr-d 9,6,10,11. Ja kütusetasemeanduri korpusest ja filtrist oleks huvitatud, kui väga kenad välja näevad. Kui viitsimist on siis äkki saaksid kõik vasest piduritorud painutamata küljest võtta, mul oleks mõningaid vaja laenata uute painutamiseks
BMW E21 323 2,5 M50 1981
BMW E21 320 2,5 M20 1980
BMW E88 135i 2008
Ära on lubatud stanged, karpa, vasak tagumine külg, tagumised küljepolstrid.
Esialgu ei müü kapotti, pagasiluuki, uksi, klaase, mootoriplokki, diffrit.
Muu on saadaval.
Enamvähem täiesti korralik laepolster näiteks. Ja katus on ka ikkagi väga sile ning korras.
Plekke on saada veel see nv. Hiljem on võibolla vajalik juba pooleks lõigatud.
Nii huvi pärast, ega sa ei ole kere veel emexisse viinud?
Et selle hinge suhtes ikka, et kas see veel küljes või jõudsid sellele relakaga kallale minna?
Ehk tuleb kuivem õhta ja jõuab läbi.
Kui veel küljes on, kas ma peaksin oma relaka kaasa võtma või on sul seal midagi olemas?
ullivilli kirjutas:Nii huvi pärast, ega sa ei ole kere veel emexisse viinud?
Et selle hinge suhtes ikka, et kas see veel küljes või jõudsid sellele relakaga kallale minna?
Ehk tuleb kuivem õhta ja jõuab läbi.
Kui veel küljes on, kas ma peaksin oma relaka kaasa võtma või on sul seal midagi olemas?
Praegu on auto sulle vajamineva külje peal külili, seega ligi ei saa enne kui olen saanud aega põhjaaluse tühjaks teha. Karpa läheb? Ei?
Põhiliselt oleks ikka vaja karpa alust, kui see terve
Ja nu ega ma ei tea oma karpa olukorrast midagi... aga nu ikka vist v mai teaa... ära küsi nii raskeid küsimusi