Nii mootor kui ka käigukast on maas. Auto jäi seisma, kuna eelmine omanik suutis sõita nii et õli difris polnud

Mootor töötas ilusti, lahti võttes oli näha silindriseintel hoonimisjälgi, plokk oli igavese si*akihi all et jube

Kere on normaalses seisus vaadates teisi e28-d. karpide otsad on roostes, tagumised koopaääred ei ole hullud, esiporitiivad on suht läbi omadega, alumised osad ära roostetanud, ka esipõll. kunagi on see auto avarii teinud, vin koodi alusel netist vaadatud. Lisade hulgas on ABS, originaal sportistmed, katuseluuk, esimesed el-aknad, toonitud klaasid nii ees kui taga ( väidetavalt olid esiklaasi tooni kohta mingid dokumendid, minul neid pole

Vahetanud olen küünlad ning ühe stabika kondi, klapikambrikaane tihendi. Pidurid vajaksid kindlasti tegemist, käsipiduriklotse, vedrusid, tappe polnudki sees

Mootori poole pealt on tehtud veel klapid, need on ka sisse soveldatud, uued klapisääretihendid, m50b25 topeltklapivedrud (on ka originaalid alles) plokk värvitud mingi värviga mustaks, et päris rooste ei läheks.
Mõned pildid:
http://fotoalbum.ee/photos/maaaartin/sets/329311
Et võibolla on kellegil juppideks vaja või tahab projektiautot omale, siis on see sobiv ma arvan

Hinda ma ei oskagi öelda, ehk mingine 4k