kas kellegil pole tehnoülevaatuses käppa sees
mul selline paha probleem et autol said kõik pidurid ja värgid vahetatud aga kässarit korda ei saand, kuna seal puudub mingi detail kuhu need klotsid kinni lähevad vms iganes mulle see töömees ütles. See pidavat veel hullu pappi maksma aga noh tahaks ikka haapsallu oma haininaga minna
Mis asi seal nii hullult pappi maksab...? E23-le on näiteks vaja käsipiduri kap. remondiks kahte trossi (ca. 340.- tk ja komplekti vedrusid (112.- krooni, sisaldab mõlema poole vedrusid), ülejäänud osad korralikult roostest puhastada ja kogu moos. Mis auto sul on? Kas kuskilt lammutatava masina pealt seda puuduvat osa ei leia...? Kuldne Börs kätte ja küll saab! Käsipidur on auto juures kõige lihtsam asi. Trossid, vedrud ja mõned jubinad veel ning kogu moos. See on selline asi millega ülevaatus inimesi vahele võtab kuid minu arvates on tõesti lihtsam see korda teha
Tellisin just selle piduriketta kaitsepleki oma e23-le kuhu see kässarivärk kinnitub, maksis miski 250 eeku UM-is. Mingit mäda junni sinna küll panna pole mõtet.