Mootor on 1.8 karpa,vanem.Et jah 95 on ikka õige ju? 98 peaks kangeks jääma ju

Siinkohal pean karuga nõustuma. 95 haiseb jah jubedalt, eriti Lukoili oma. Eelistan ka kasutada 98 (enamasti Statoilist). Olen ka aastate jooksul järeldusele jõudnud et 95 kulub rohkem kui 98 ja moto ei tööta nii kuis vaja, eriti külmalt. Ja vihjeks niipalju et on testitud nii vanade haide peal, 750 v12 peal kui ka suurematöömahuga usa raua peal (kuigi usakad pidavat kõik solgi nurisemata vastu võtma). Lõpplik järeldus on ikka sama.elmut kirjutas:Mootorid ei käi? Ise ka usud mida sa suust välja ajad? Enamiks autosid 95e peal,ja seega nad haisevad? Hästi paned! Ja kuida see kulu siis sinuarust RÄIGELT suurem on?karu kirjutas:ma panen igale autole 98, 95 haiseb nagu ma ei tea mis asi ja mootorid ei käi ja kulu on räigelt suurem.
Minu tähelepanekud BMW mootorite kohta omast kogemusest:tõnis kirjutas: Siinkohal pean karuga nõustuma. 95 haiseb jah jubedalt, eriti Lukoili oma. Eelistan ka kasutada 98 (enamasti Statoilist). Olen ka aastate jooksul järeldusele jõudnud et 95 kulub rohkem kui 98 ja moto ei tööta nii kuis vaja, eriti külmalt. Ja vihjeks niipalju et on testitud nii vanade haide peal, 750 v12 peal kui ka suurematöömahuga usa raua peal (kuigi usakad pidavat kõik solgi nurisemata vastu võtma). Lõpplik järeldus on ikka sama.
M50 kohta sama tähelepanek ka minu poolt, samuti oli suht "tundetu" mootor kütuse oktaaniarvu ja ka kvaliteedi suhtes M20B25 .mask kirjutas: M50 mootoriga on vahe täiesti olematu nii jõus, mootori töös kui küttekulus.
12l asemel on 20l 100kmelmut kirjutas:Mootorid ei käi? Ise ka usud mida sa suust välja ajad? Enamiks autosid 95e peal,ja seega nad haisevad? Hästi paned! Ja kuida see kulu siis sinuarust RÄIGELT suurem on?karu kirjutas:ma panen igale autole 98, 95 haiseb nagu ma ei tea mis asi ja mootorid ei käi ja kulu on räigelt suurem.
No siin kisub küll haiteemast pisut välja aga tõe huvides vaidleks pisut edasi... M50 mootor on kas 10:1 või 10.5 surveastmega, see võiks sõita veel hädapärast ka 92 bensiiniga - aju ju automaatselt korrigeerib detonatsiooni tekkides süütenurka, sellega kaotatakse muidugi ka võimsuses... aga mitte mingil juhul ei hakka mootor selle pärast zil-i moodi joomakaru kirjutas: 12l asemel on 20l 100km