Tere , soovin enda autole uut diffrit osta, ülekanne võiks jääda 3,25 kanti... võib ka kõrgem... kuna auto on peamiselt linnas sõitev pole kole- väikesel ülekandel, mis autol praegu allon, erilist mõtet...
E30 mõistes peaks tegu olema suure korpusega diffriga... muude puhul ei tea väga kaasa rääkida.
Sul võibolla sama probleem, mis minu autolgi. Nimelt vanema tüübi reduktori tagumine kinnitus. Variant on kerekinnitus ringi teha või leida sobiv reduktor kuni 84 a masina alt. Kui juhtumisi Tanel (auu....) leiab mulle suure korpuse tagakaane, siis mul jääb üle üks keskmise korpusega reduktor, originaalülekandega 3,07.
Ma väljendasin ennast veidi halvasti. Tahtsin öelda, et kui uut reduktorit otsid, siis otsi seda kuni 84a autolt või tuleb kerekinnitus uuema tüübi peale ümber teha.
Ise läksin selle orki, et ostsin 85a autolt LSD-ga reduktori aga tänaseni pole alla saanud, kuna pole leidnud suure korpuse vanema malli tagakaant. Kerekinnitust pole viitsinud ümber tegema hakata. Kui viitsid otsida, siis minu auto teemas olid ka pildid nendest difritest tehtud. Muidugi, kui võtad keskmise korpusega reduktori nagu praegu all, siis saad lihtsalt kaane ringi tõsta