Hind 700EEK
2 UUT, tsingitud korralikku karpi!
Kes soovib?
Poehind siis 620EEK/tk
Mario
58135362
asuvad tallinnas.
M: E12/E28 küljekarbid 600EEK/2tk
M: E12/E28 küljekarbid 600EEK/2tk
Viimati muutis oiramix, 02 Nov 2013 21:54, muudetud 3 korda kokku.
ei tea, kas lugemisega probleem vms aga näiteks siin on hind selline. www.autoosad.ee
ja üldiselt poodudest neid ei saagi!
töökodadest lubatakse ise teha so siis 2500EEK tk koos paigaldusega ja see on sõbrahind.
nii et näita mulle koht kust ma saaks näiteks 180eek/tk uue karbi???
kui pakud siis ma võtaks 5 paari neid
ja üldiselt poodudest neid ei saagi!
töökodadest lubatakse ise teha so siis 2500EEK tk koos paigaldusega ja see on sõbrahind.
nii et näita mulle koht kust ma saaks näiteks 180eek/tk uue karbi???
kui pakud siis ma võtaks 5 paari neid

Nooh, 180.- tükk on omahind poodidel (millega sisse ostavad). Viimati saingi omahinnaga lattu jäänud karbid. Aga tavaliselt on hinnad nii 200-300.- tuuris. Oleneb kust võtta, palju soodust saab jne. See et autoosad.ee niipalju maksab on siililegi selge et teevad korralikku kasumit. Ja kui ei viitsi mööda poode ringi käia ning hindu uurida, siis palun väga, osta netist ja maksa. See jutt et poodides saada ei ole, on ikka küll pisut rumal. Ma olen viimase aasta-pooleteise jooksul neid karpe oma 4 komplekti ostnud, ei ole küll täheldanud mingit tehvitsiiti.
Carclassic OÜ
Ma ei tegele mingite plekkide müügiga, mainisin lihtsalt ära mis hinnaga on reaalselt võimalik osta. Ja mis heapärast ma peaksin sulle odavamalt karpe ostama hakkama, igasugune huvi puudub. Mis karbi kvaliteeti puutub, siis ei kurda nende odavate Klokkerholmi galvaaniliselt kaetud karpide üleoiramix kirjutas:Nagu ma näen ei suuda sa mulle selle hinnaga pakkuda midagi.
Ja üldiselt on nii et selle 200 eek´i eest saad sa ilma tsingita karbid, mitte aga midagi muud.
Müük jätkub.

Aga edu müügiga, võta seda kui UP i .
Carclassic OÜ