Värskendaks siis seda teemat ka vahelduseks
Aega võtab aga asja saab, nüüdseks kogutud mõned vajalikud detailid ja alustada võib jälle keretöödega!
Vahepeal olen puhastanud kere pigimattidest ja välja otsinud võimalikud roostepesad - neid ikka jagub auto eale vastavalt. Pigimattidest on puhastamata veel tagaistme tagune seljatoe osa kuna sealne plekk on lahti lõigatud nagu konservipurk - geeniused on paigaldanud stereoereo süsteemi
Ma lohutan end sellega, et ilma selle seljatoe taguse plekita on väga hea rattakoopaid keevitada

Ehk leian selle räsitud pleki asemele korraliku tüki ka mõne otsa saanud e12 küljest. Kahjuks ei märganud seda varem teiselt lammutamisele läinud autolt ära võtta. Kui kellelgi on miskit sobivat pakkuda andku aga teada - igasugune abi teretulnud!
Hektel siis käsil tagaotsa lahti võtmine, roostest puhastamine ja uue tagapaneeli sobitamine.
Enne kui uued detailid omale kohale saab jäädavalt panna tuleb hoolega roostet taga ajada ja ise mõningaid plekke meisterdada ussitanud aukude täiteks. Veel vaja välja mõelda kui kaugelt ma need tagatiibade alumised otsad ära vahetan - tahaks võimalikult head ja roostekindlat lõpptulemust!
Ja sellised jupid on ka tänu Nugale näppu jäänud