E28 535
E28 535
Mõtlesin, et pajataks enda autost ka veits. Ostetud sai 3a. tagasi üks rahuldavas korras hõbedane 528 aastast 85.kuna eelnevalt oli haininade pisik sees siis oli plaan ikka auto korda teha. Hakkaks siis üles lugema mis tehtud sai, auto sai üle värvitud, hetkel küll tahaks mõnest kohast juba uuesti värvi saada. Paigaldatud sai 3.5 mootor 160kw ja sinna sisse tellitud schricki nukkvõll 284 kraadi, sellega mootori tööd piirdusid. Külge sai pandud ka M-spoilerring. Hetkel all 17" M5 replicad. Kuna autos olev sportsisu oli suht räbal sai esiistmed nahatatud. Autol veel madaldusvedrud ja taga kollased bilsud. Hulgaliselt ostetud ka läbi aja sinna uusi juppe: radikas, bensupaak, pukse ja muud nänni.Piduritest siis nii palju et ees suht suured 850 pidurid ja taha tulevad sama mudeli pidurid lähiajal. Aitab siis lobast ja kui kunagi pilte teen siis panen kindlasti ka üles, kuigi neid leidub internetis erinevate kiirendusvõisluste all 

Sai ükspäeva laagris su auto ümber paar ringi käidud, kui ühe berlingo mehel järel käisin seal.
Täitsa kena auto, roosteseid kohti jäi ka küll veidi silma aga üldpilt oli ilus, kas sõitsid talvel ka muidu temaga peale ülevärvimist?
Ja minu arust pole su auto küljes ühtegi m-technic spoilat, vähemalt praegusel hetkel ma neid ei tuvastand
Täitsa kena auto, roosteseid kohti jäi ka küll veidi silma aga üldpilt oli ilus, kas sõitsid talvel ka muidu temaga peale ülevärvimist?
Ja minu arust pole su auto küljes ühtegi m-technic spoilat, vähemalt praegusel hetkel ma neid ei tuvastand

E28 525e & E28 535i
sõidan autoga igapäev kaasa arvatud talvel
spoileritega selline lugu et mille oma nad siis on?
need ei ole sellised M-spoilerid mis on M535-l, vaid ees on väike lisa ja külgedel+ taga tagasihoidlikud, tean et mõned M5-ed tulid ka selliste spoiladega ja sees on kõik kirjad ilusti peal mis tõestavad seda
Vot nii
need ei ole sellised M-spoilerid mis on M535-l, vaid ees on väike lisa ja külgedel+ taga tagasihoidlikud, tean et mõned M5-ed tulid ka selliste spoiladega ja sees on kõik kirjad ilusti peal mis tõestavad seda

Vot nii

Esispoila sama jah m5tega ja sai ka tellida lisana kõigile e28satele(v.a. M535) aga samas ta pole m-tehnic ja külje spoilade kohta võiks arvata et zenderi toodang muidugi võin eksida ka, taga spoila kohta ei oska midagi arvata ehk bbs?E28 kirjutas:sõidan autoga igapäev kaasa arvatud talvel
Vot nii
Igaljuhul jutu mõte see et tegu pole kohe kuidagi m-tehnic spoilaringiga nagu ennem kirjutasid

Panen lingid ka siia oma juttu tõestuseks:
tavaline esispoila
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=51&fg=15
m-tehnic spoila ring
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=51&fg=20
E28 525e & E28 535i
Tegu on M esispoilaga. Seda pandi neile M-idele, mis tulid "ilma tuninguta". Küljekad on vist lätikad vöi muu firma omalooming ja tagumine peaks olema bmw originaal spoilerring, vähemalt selle koopia. See viimasena mainitud on see, mis näiteks Renx'i sinisel viiesajal osaliselt oli. Originaal tavamudelite esispoila on selline pisut nurgeline, väikeste pukseerimiskonksuaukkude ja kolme kaldus triibuga öhuavaga (on siit foorumisatki läbi käinud). Samasse komplekti kuulub ka madal üle pagassi servade ulatuv tiib.
No realoemist mina välja ei loe seda, et tegu m-tehnic spoiladega.10 kirjutas:Tegu on M esispoilaga. Seda pandi neile M-idele, mis tulid "ilma tuninguta". Küljekad on vist lätikad vöi muu firma omalooming ja tagumine peaks olema bmw originaal spoilerring, vähemalt selle koopia. See viimasena mainitud on see, mis näiteks Renx'i sinisel viiesajal osaliselt oli. Originaal tavamudelite esispoila on selline pisut nurgeline, väikeste pukseerimiskonksuaukkude ja kolme kaldus triibuga öhuavaga (on siit foorumisatki läbi käinud). Samasse komplekti kuulub ka madal üle pagassi servade ulatuv tiib.
Ja kogu selle auto spoileritest seal esintatud ainult esimene ja selle kohta kirjas spoiler lihtsalt et oleks m-tehnic sellest pole sõnagi vaata minu pandud linke ennem.
Ja minu arust pandi seda spoilerit lisavarustuse osana tellimisel kõikdele e28satele.
aga kui e28 oma autol need magha kisub eks siis lähen vaatan lähemalt

Viimati muutis tanele28, 11 Sept 2006 12:18, muudetud 1 kord kokku.
E28 525e & E28 535i
ei väsi kordamast et kõik spoilerid on bmw originaalid, mitte läti toodang10 kirjutas:Tegu on M esispoilaga. Seda pandi neile M-idele, mis tulid "ilma tuninguta". Küljekad on vist lätikad vöi muu firma omalooming ja tagumine peaks olema bmw originaal spoilerring, vähemalt selle koopia. See viimasena mainitud on see, mis näiteks Renx'i sinisel viiesajal osaliselt oli. Originaal tavamudelite esispoila on selline pisut nurgeline, väikeste pukseerimiskonksuaukkude ja kolme kaldus triibuga öhuavaga (on siit foorumisatki läbi käinud). Samasse komplekti kuulub ka madal üle pagassi servade ulatuv tiib.

või noh vehos mul alatihti lähevad need sassi seal laagris aia ääres igaljuhul seisisE28 kirjutas:ma ei tööta ammu catweesis, vaid vehosaga jah suht kurb vaatepilt on, vahest on tunne et lööks käega aga kahju on, kuna ta on truult vastupidanud juba mitmeid aastatid, aga kuna ma talvel ka sõidan siis see kere ei püsi eriti hea
loodan et teed ikka korda ta

E28 525e & E28 535i
Kunagi (2001a) sai ühe 732-ga sama tehtud, et algul oli vinge ketsi laskmine ja siis teine hetk oli auto kole mõlkis
Aga edu üles putitamisel
Usun, et kuna tegemist puhtalt võistlus autoga, siis korda tegemisel ei hakka sa vast igat joont paika ajama ega nn pedanteerima, vaid võtad kuldse kesktee, et kõigil oleks ilus ja tore 

Aga edu üles putitamisel

850Ci