E28 535

Foorumiliikmete autod.
E28

E28 535

Postitus Postitas E28 »

Mõtlesin, et pajataks enda autost ka veits. Ostetud sai 3a. tagasi üks rahuldavas korras hõbedane 528 aastast 85.kuna eelnevalt oli haininade pisik sees siis oli plaan ikka auto korda teha. Hakkaks siis üles lugema mis tehtud sai, auto sai üle värvitud, hetkel küll tahaks mõnest kohast juba uuesti värvi saada. Paigaldatud sai 3.5 mootor 160kw ja sinna sisse tellitud schricki nukkvõll 284 kraadi, sellega mootori tööd piirdusid. Külge sai pandud ka M-spoilerring. Hetkel all 17" M5 replicad. Kuna autos olev sportsisu oli suht räbal sai esiistmed nahatatud. Autol veel madaldusvedrud ja taga kollased bilsud. Hulgaliselt ostetud ka läbi aja sinna uusi juppe: radikas, bensupaak, pukse ja muud nänni.Piduritest siis nii palju et ees suht suured 850 pidurid ja taha tulevad sama mudeli pidurid lähiajal. Aitab siis lobast ja kui kunagi pilte teen siis panen kindlasti ka üles, kuigi neid leidub internetis erinevate kiirendusvõisluste all :P
Kasutaja avatar
tanele28
Klubiliige

Postitus Postitas tanele28 »

Sai ükspäeva laagris su auto ümber paar ringi käidud, kui ühe berlingo mehel järel käisin seal.
Täitsa kena auto, roosteseid kohti jäi ka küll veidi silma aga üldpilt oli ilus, kas sõitsid talvel ka muidu temaga peale ülevärvimist?
Ja minu arust pole su auto küljes ühtegi m-technic spoilat, vähemalt praegusel hetkel ma neid ei tuvastand :?
E28 525e & E28 535i
E28

Postitus Postitas E28 »

sõidan autoga igapäev kaasa arvatud talvel
spoileritega selline lugu et mille oma nad siis on?
need ei ole sellised M-spoilerid mis on M535-l, vaid ees on väike lisa ja külgedel+ taga tagasihoidlikud, tean et mõned M5-ed tulid ka selliste spoiladega ja sees on kõik kirjad ilusti peal mis tõestavad seda :P
Vot nii :wink:
Kasutaja avatar
tanele28
Klubiliige

E28 kirjutas:sõidan autoga igapäev kaasa arvatud talvel
spoileritega selline lugu et mille oma nad siis on?
need ei ole sellised M-spoilerid mis on M535-l, vaid ees on väike lisa ja külgedel+ taga tagasihoidlikud, tean et mõned M5-ed tulid ka selliste spoiladega ja sees on kõik kirjad ilusti peal mis tõestavad seda :P
Vot nii :wink:
Esispoila sama jah m5tega ja sai ka tellida lisana kõigile e28satele(v.a. M535) aga samas ta pole m-tehnic ja külje spoilade kohta võiks arvata et zenderi toodang muidugi võin eksida ka, taga spoila kohta ei oska midagi arvata ehk bbs?
Igaljuhul jutu mõte see et tegu pole kohe kuidagi m-tehnic spoilaringiga nagu ennem kirjutasid :)

Panen lingid ka siia oma juttu tõestuseks:

tavaline esispoila
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=51&fg=15

m-tehnic spoila ring

http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=51&fg=20
E28 525e & E28 535i
E28

Postitus Postitas E28 »

eks kui ma spoilad maha kisun kutsun su külla, siis vaatame mis spoilad need on. Bmw kirjad on igatahes peal , mulle sellest piisab :P
Kasutaja avatar
tanele28
Klubiliige

E28 kirjutas:eks kui ma spoilad maha kisun kutsun su külla, siis vaatame mis spoilad need on. Bmw kirjad on igatahes peal , mulle sellest piisab :P
Tulen rõõmuga, saaks ehk lähemalt uurida ka su autot :)
E28 525e & E28 535i
10

Postitus Postitas 10 »

Tegu on M esispoilaga. Seda pandi neile M-idele, mis tulid "ilma tuninguta". Küljekad on vist lätikad vöi muu firma omalooming ja tagumine peaks olema bmw originaal spoilerring, vähemalt selle koopia. See viimasena mainitud on see, mis näiteks Renx'i sinisel viiesajal osaliselt oli. Originaal tavamudelite esispoila on selline pisut nurgeline, väikeste pukseerimiskonksuaukkude ja kolme kaldus triibuga öhuavaga (on siit foorumisatki läbi käinud). Samasse komplekti kuulub ka madal üle pagassi servade ulatuv tiib.
Kasutaja avatar
tanele28
Klubiliige

10 kirjutas:Tegu on M esispoilaga. Seda pandi neile M-idele, mis tulid "ilma tuninguta". Küljekad on vist lätikad vöi muu firma omalooming ja tagumine peaks olema bmw originaal spoilerring, vähemalt selle koopia. See viimasena mainitud on see, mis näiteks Renx'i sinisel viiesajal osaliselt oli. Originaal tavamudelite esispoila on selline pisut nurgeline, väikeste pukseerimiskonksuaukkude ja kolme kaldus triibuga öhuavaga (on siit foorumisatki läbi käinud). Samasse komplekti kuulub ka madal üle pagassi servade ulatuv tiib.
No realoemist mina välja ei loe seda, et tegu m-tehnic spoiladega.
Ja kogu selle auto spoileritest seal esintatud ainult esimene ja selle kohta kirjas spoiler lihtsalt et oleks m-tehnic sellest pole sõnagi vaata minu pandud linke ennem.
Ja minu arust pandi seda spoilerit lisavarustuse osana tellimisel kõikdele e28satele.

aga kui e28 oma autol need magha kisub eks siis lähen vaatan lähemalt :P
Viimati muutis tanele28, 11 Sept 2006 12:18, muudetud 1 kord kokku.
E28 525e & E28 535i
E28

Postitus Postitas E28 »

10 kirjutas:Tegu on M esispoilaga. Seda pandi neile M-idele, mis tulid "ilma tuninguta". Küljekad on vist lätikad vöi muu firma omalooming ja tagumine peaks olema bmw originaal spoilerring, vähemalt selle koopia. See viimasena mainitud on see, mis näiteks Renx'i sinisel viiesajal osaliselt oli. Originaal tavamudelite esispoila on selline pisut nurgeline, väikeste pukseerimiskonksuaukkude ja kolme kaldus triibuga öhuavaga (on siit foorumisatki läbi käinud). Samasse komplekti kuulub ka madal üle pagassi servade ulatuv tiib.
ei väsi kordamast et kõik spoilerid on bmw originaalid, mitte läti toodang :!:
10

Postitus Postitas 10 »

tanele28 kirjutas:vaata minu pandud linke ennem.
Teeme niimoodi, et sa minuga ei vaidle. Onjo.
Kasutaja avatar
tanele28
Klubiliige

10 kirjutas:
tanele28 kirjutas:vaata minu pandud linke ennem.
Teeme niimoodi, et sa minuga ei vaidle. Onjo.
Ära nüüd endast välja mine :?

Üritasin lihtsalt tähelepanu juhtida sellele, et kõik spoilerid mis tehasest külge pandi ei ole veel m-techid.
E28 525e & E28 535i
omega

Postitus Postitas omega »

Nägin su autot täna Tammsaare teel sõitmas, aga ausalt öeldes nägi ta sul väga õnnetu välja :roll: . Spoilerid olid kõik küljest võetud (tagumine vist siiski oli küljes?) ja kuidagi räämas oli see auto. Kas hetkel teed keretöid, et auto selline välja näeb?
E34 & E32
E28

Postitus Postitas E28 »

tegelikult ta pdni minema keretöödesse, aga plekul on hetkel väga kiired ajad :( . sellepärast sai ka küljespoilerid maha võetud. loodame et varsti saab korda
Kasutaja avatar
tanele28
Klubiliige

nägin su autot täna catweesi ees ilma spoileriteta paistab jah suht õnnetu, jõudu sulle keretöödel tegemist ikka paistis olema temaga.
E28 525e & E28 535i
E28

Postitus Postitas E28 »

ma ei tööta ammu catweesis, vaid vehos :P aga jah suht kurb vaatepilt on, vahest on tunne et lööks käega aga kahju on, kuna ta on truult vastupidanud juba mitmeid aastatid, aga kuna ma talvel ka sõidan siis see kere ei püsi eriti hea :cry:
Kasutaja avatar
tanele28
Klubiliige

E28 kirjutas:ma ei tööta ammu catweesis, vaid vehos :P aga jah suht kurb vaatepilt on, vahest on tunne et lööks käega aga kahju on, kuna ta on truult vastupidanud juba mitmeid aastatid, aga kuna ma talvel ka sõidan siis see kere ei püsi eriti hea :cry:
või noh vehos mul alatihti lähevad need sassi seal laagris aia ääres igaljuhul seisis
loodan et teed ikka korda ta :)
E28 525e & E28 535i
jx

Postitus Postitas jx »

räägi oma autost siinsele seltskonnale ka, et mis tehtud ja kuidas liigub...
e28...
E28

Postitus Postitas E28 »

Mis siin ikka rääkida, masinal nüüd uus mootor vahel V8 4.0 ja paigaldatud ka turvapuur kuna tegemist nüüd võistlusmasinaga, nimelt Driftimasinaga. Kahjuks õnnestus veits esiots ära lõhkuda, seega kui kellelgi on pakkuda odavalt ntx esipõlle ja vasakut esitiiba, siis oleks hea.
Pilt
Pilt

Ja hetke seisukord
Pilt
Kasutaja avatar
tanele28
Klubiliige

Kas oled jõudnud juba lahata ja kas poolraam jäi sirgeks?
E28 525e & E28 535i
Smurff
Kontakt:

Postitus Postitas Smurff »

Kunagi (2001a) sai ühe 732-ga sama tehtud, et algul oli vinge ketsi laskmine ja siis teine hetk oli auto kole mõlkis :roll:

Aga edu üles putitamisel :wink: Usun, et kuna tegemist puhtalt võistlus autoga, siis korda tegemisel ei hakka sa vast igat joont paika ajama ega nn pedanteerima, vaid võtad kuldse kesktee, et kõigil oleks ilus ja tore :idea:
850Ci
Vasta