BMW 315, 1982 - Kustas
kui rumm lauapeal on, pole see mingi probleem.kustas kirjutas:Mind kohe täitsa huvitab, et kas oleks eestis olemas meest, kes suudaks E21 rattarummudesse 5x120 velje jaoks täpseid keermestatuid auke puurida? Saaks vähe laiemalt velgi valida oma autule.
Aga arvesta, et sa pead kogu aeg kettaid hakkama üle puurima, kui neid vahetada tahad...
Noh, ma laseks neid korraga kohe rohkem puuridamart154 kirjutas:kui rumm lauapeal on, pole see mingi probleem.
Aga arvesta, et sa pead kogu aeg kettaid hakkama üle puurima, kui neid vahetada tahad...

Töötasin täna natuke esitulede kallal, tööriistadeks oli kuumapuhur, paber, käärid ja must marker :p.

Millalgi siis teen korralikult plekist ristid valmis, nende tulede jaoks.
EDIT: Kui ma tule klaasi maha võtsin, siis pesin korralikult klaasi ja reflektori ära (mõnus tolmukiht oli mõlemal peal). Nüüd siis mõni hetk tagasi võtsin need ristid välja, viskasin klaasi niisama peale ja võrdlesin seda tuld teisepoole tulega ning
- hull vahe sees. Puhastamata tuli on seest hägune. Siis mõtlesin kohe, et võtan suvel seitsmese esitulede klaasid samuti kõik maha, puhastan sest ära ja liimin poleerimises käinud klaasid tagasi külge. Soovitan teistelgi teha, kel vanad tuled ees, usun, et saab tulemuse väga hea.

Millalgi siis teen korralikult plekist ristid valmis, nende tulede jaoks.
EDIT: Kui ma tule klaasi maha võtsin, siis pesin korralikult klaasi ja reflektori ära (mõnus tolmukiht oli mõlemal peal). Nüüd siis mõni hetk tagasi võtsin need ristid välja, viskasin klaasi niisama peale ja võrdlesin seda tuld teisepoole tulega ning

Viimati muutis kustas, 22 Jaan 2008 03:22, muudetud 1 kord kokku.
Mis puutub auguvahe 4*100 ule 5*120 peale muutmisse siis see,et uks auk kattuda tahab pole kull probleem.Vaata naiteks selle teema lehekulg nr 6-te.
http://www.e30tech.com/forum/showthread.php?t=22199
See on kull e30-nd ja auguvahe on muudetud 5*100-ks,kuid seda selleparast,et e30-nel pole ruumi 5*120-ne tegemiseks.Alguses olin skeptiline selle susteemi oigsuses/tugevuses,kuid nuudseks on see auto toestanud,et tugevusega seal probleeme pole(peal tal ju ikkagi 3,5l turbo ja terve 2007a suvi soitis voistlustel ja tanaval)
Tulede mustaks tegemisel juhin sinu tahelepanu sellele,et kui klaasi tagasi liimid tee seda kindlalt musta varvi silikoniga ja ristide varvimiseks kasuta kuumuskindlat varvi.
http://www.e30tech.com/forum/showthread.php?t=22199
See on kull e30-nd ja auguvahe on muudetud 5*100-ks,kuid seda selleparast,et e30-nel pole ruumi 5*120-ne tegemiseks.Alguses olin skeptiline selle susteemi oigsuses/tugevuses,kuid nuudseks on see auto toestanud,et tugevusega seal probleeme pole(peal tal ju ikkagi 3,5l turbo ja terve 2007a suvi soitis voistlustel ja tanaval)
Tulede mustaks tegemisel juhin sinu tahelepanu sellele,et kui klaasi tagasi liimid tee seda kindlalt musta varvi silikoniga ja ristide varvimiseks kasuta kuumuskindlat varvi.
E36 M3 Touring