TUUR kirjutas:1. Esiklaas - Loe siit teemast lk. 9 ja 15-16.
2. Gaasitross -
1)Pedaali küljest lahti
2)Üks kruvi mootoriruumist tulemüüri küljest, mis hoiab trossi kõri ühte otsa.
3)Mootori küljest... Kõik peaks olema enamvähem mõistetavad pilku peale heites.
3. Uksepolstrid - Käetugi/sang on 3 - 4 pika kruviga (Üks on peeglite nupu all) ja ülejäänud osa peaks olema valgete plast tüüblitega, kui keegi pole ise kuhugi kruve isse lasknud. Ehk eemale tõmbamise vaev.
Uusi tüübleid pigem pole vaja, kui just otseselt katki pole.
4. Ukse regull - Hinged on ovaalseks kulunud ja saab tõesti ainult polstri all olevate poltidega (üles-alla ja kallet) regullida. Keerad 4st poldist 2 täitsa lahti, ülejäänud jäävad väga õrnalt hoidma ja siis timmid...
Esiklaasi laseks kindlalt vastavas kohas paigaldada, aga mul häda hoopis tagumisega
Tänud muu nõu eest. Uksega on see häda, et ma tagurdasin lahtise uksega(täpsemini lükkasime autot ja ma roolisin) ja kuna närv oli juba must ja pea pulki täis, siis jäi enda lolluse ja hajameelsuse pärast uks ühe seina taha(hoog minimaalne). Kinni läheb ja jookseb nagu viisakalt, visuaalselt midagi ära ei lõhkunud, aga keskelt ja ülevalt jookseb vahe ebaühtlaseks :/. Ma ei jõudnud süveneda pikemalt, et kas uks on kõver või liikus lihtsalt mingi siin paigast. Loodan, et kere kinnitust või midagi kõveraks ei painutanud

Mõndade päevade pärast pääsen tagasi auto juurde, siis üritab kõik tööd ära teha.
Keegi võiks selle rihma pingutamise kohta mingit nõu veel anda, siis oleks selle osaga hing rahul ja vast saab kõige muuga ise ilusti hakkama. Samuti tahaks soovitusi, et kelle juurde viia nt pump hiljem "näppimisele"? See vist käib miski kella või vahendiga? Keegi kuskil Rakvere-Tartu-Võru või nende piirkondade vahepeal/läheduses oleks ideaalne. Võiks olla mõni vanem ja kogenum mees, kes ei küsiks meeletut raha ja tunneks asja hästi.