Tartust Ringtee Autokaubastinterscope kirjutas:Ja kust on võimalik pildil olevaid klambreid saada?

Fck pika jutu kirjutasin valmis, aga väikese näpuka tõttu läks see kaduma ja ei viitsi uuesti kirjutada

Klambreid oli poes erinevates mõõtudes. Mul oli kruvi kaasas ja sain kohe proovida, milline mõõt mulle sobib. Tegelikult oleks selle info ETK'st kah saanud.interscope kirjutas:Ja nad on siis mingi standard mõõdus, jah?
Ja kas need pildid, millel on spray-purgid, on kõik põhjamöksi purgid ja õiges järjekorras?
Mäletan, et Sa Nuga ütlesid kunagi, et sellist asja seal kirjas pole, või midagi...Estonia DHL German Post
Payment terms: Credit card / bank transfer in advance / Value of goods max. 500.00 EUR
Delivery time: approx. 3-5 days (Premium parcel)
up to 31,5 kg
36.00 EUR
Parcels with a weight over 31,5 kg. 1 parcel length over 120 cm or 2 parcel lengths over 60 cm have to be delivered with a forwarder. Transportation costs have to be inquired.
Sorry, my mistake...nuga kirjutas:Ja selle W&N's olevat e21 toorikkere olemasolust olen teadlik ja pole justkui vastupidist väitnud
Arvatavasti käib see asi nii, et toorikkerel on oma vin kood olemas ja see siis läheb vana auto passi. Vahetada nad seda numbrit kindlasti ei luba.interscope kirjutas:Aga huvitav on see, et kuidas selline kere üle piiri lastakse ja kas ARK lubab VIN-koodi ümber tõsta või on sellel toorikkerel juba oma VIN-kood. Ja kas ARK lubab nii lihtsalt "uue auto ehitada" kodus...
Ma ostsin karbid, esitiivad ja tagapaneeli kellegi pärnaka käest, kes oli nad kunagi oma autotaastamiseks ostnud, aga auto oli enne kätte ära mädanenud.interscope kirjutas:Nagu pildilt saab naha....et karbid tulid Helvar Merca'st?
Ja milleks sellised asjad? Baur'ile?