BMW e28 525i raudpats

Foorumiliikmete autod.
Kasutaja avatar
raudpats666

Postitus Postitas raudpats666 »

oh krt sinna tlnasse on nii paganama pikk tee :D aga vaatame. mul läheb veel kõvasti aega :D
vali elu, ära kihuta ja ära riku seadust...
Kasutaja avatar
raudpats666

sai mõni jupp tellitud vahepeal :)
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
raudpats666

no nii, ei teagi kas peaksin uue teema tegema uue auto jaoks või panema ta siia kui varuosaautona...? esialgu panen varuosadena, sest ei ole saanud veel tegeleda temaga
http://www.e21.ee/forum/viewtopic.php?t=2215
no ma ei tea... eks seal tiba mõne asjaga liialdatud, sry maaaartin :) aga kerest pole küll midagi teha. ja auto on olnud sealkandis viie mehe põllurallikas :( aga mootor pidi hea olema. vaja kokku panna. juurde oli vaja veel saaled ja kolvirõngad. nii mis veel... panen mõne pildi kaa sellest kui juba treilale aetud oli
Pilt
Pilt
nüüd on ta mul garaazi aetud ja seisan dilemma ees, kas hakata temast tegema midagi korralikku või.... varudeks. fakt on see et sellest kerest ei saa vist asja, sest kõrvalistujapoolne põhi on mingi ilgelt suure kivi üles leidnud ja põhi on täitsa kõver põhja alt. lisaks on ta tugevalt roostes, lansekad on suht läbi ja nagu ma juba piltidelt nägin, siis olin suhteliselt kindel et amortide juures on läbiv rooste. salongi vaadates oli näha et põhjakattel on roostevärvi plekid. tõenäoliselt on seal suur auk lihtsalt :) kui temast midagi ehitada, siis vist ainult teisele korralikumale kerele ümber tõsta ja lihtsalt rajaautoks teha. aga praegu garaazis siis
Pilt
Pilt
Pilt
jagage mõtteid mehed... :(
Kasutaja avatar
Cardo

Postitus Postitas Cardo »

Pildipealt tundub, et täitsa kobe, kui aga silm otse vaadates aimab halba, ju ta siis ikka halb on.
e28
Kasutaja avatar
raudpats666

kusjuures ise kah vaatasin, et pildilt täitsa ok :) oleks siis :) karpe pole ollagi tegelikult seal. juhiuks mõlkis, teised enam vähem. praegu ei ole tõesti aega olnud. jõudsin autoga õhtul kella 19.30 ajal koju alles ja ise suht läbi olin sõidust :( ja homme vast saan mahti ta üle vaadata korralikult.
Kasutaja avatar
Cardo

Tegelt kui hakkad lammutama, oleks kunagi vaja korralikku esiklaasi, juhul kui on.
e28
Kasutaja avatar
raudpats666

esiklaas on iseenesest terve kuid on millegi teravaga seest poolt ära kriimustatud just juhi vaatevälja kohalt niiet, ei usu et sellest asja saab.
maaaartin

Postitus Postitas maaaartin »

nojah ega ma mingi keretööde spets ei ole nii et ei saanud õiget hinnangut anda kerele, sorry :) ise olen selle autoga vaid mõned korrad sõitnud. aga noh ma arvan et hind ei olnud väga kallis kah selle eest. Egas midagi edu üles klopsimisel või siis varuosadeks tegemisel :)
Kasutaja avatar
raudpats666

mnjaa seda on küll vaja, edu ma mõtlen. ega mas vimma kanna, hind oli ka jah õiglane :D eks ma katsun, kui saan teen elulooma, kui mitte siis varud :D
Kasutaja avatar
raudpats666

üks asi on nüüd igatahes selge... elulooma sellest masinast ei saa kahjuks .... :( julmalt on selle pilliga hooratud ikka.... :cry:
Pilt
on vist teist dziibina kasutatud ja mööda kive.kände sõidetud. ikka päris mõnus muhk on salongis ja põhjas paras lohk :) ühesõnaga kere kõver vist ja seda mõlemalt poolt
Pilt
tagumine sild on ka suht kahtlane
Pilt
Pilt
paak on ka julmalt mõlkis, pildilt vist ei saa eriti arugi aga läbi... täitsa läbi kohe :(
Pilt
niiet jätkame ikka 525 i'ga.
karu

Postitus Postitas karu »

otsi veel! otsi korralik kere ja läheb poole vähem raha :D
745, R-23, R-12
Kasutaja avatar
raudpats666

525i'l on suht hea kere aga 525e on täiega läbi. praegu vaatangi, äkki saab kuskilt kere :)
Kasutaja avatar
Cardo

ideejärgi võiks vaadata 518-id, mootoriruum on kerge ja lisade vähesus ehk kerge kere väntsutab teist vähem
e28
Kasutaja avatar
raudpats666

saksas on nii mõnigi kena 518 silma jäänud :)
rints

Postitus Postitas rints »

Kas parempoolset esimest shadowline ukseliistu ei taha ära müüa?
M535i
Kasutaja avatar
raudpats666

ei tea. praegu ei müü veel midagi :) komplekteerin oma e28 ära siis selgub mis müügiks läheb.
Kasutaja avatar
Ravic

Postitus Postitas Ravic »

ot, aga tutikas esiklaas maksab mingi kilo ringis ainult.
5068708
Kasutaja avatar
raudpats666

karu kirjutas:otsi veel! otsi korralik kere ja läheb poole vähem raha :D
oot, mul jäi arusaamatuks mida ma otsima pean? 525e'le teist kere ja see korda teha?
Kasutaja avatar
raudpats666

nonii pole siia ammu enam midagi lisanud. lühidalt mis vahepeal juhtunud on. sai ostetud 3.5-ne komplektne mootor. 2.5-ne sai maha tõstetud ja mootoriruum ja auto üleni ära pestud.
Pilt

kui pestud sai panin auto ära "grilli"..... pagan võttis see aga palju aega...mõtlesin, et läheb kiiremini. mõne auguvõrra on vaja veel ülespoole tõsta ja siis sillad alt ära võtta.
Pilt

iseenesest ei leidnud mootoriruumist peaaegu mitte ühtegi roostekohta... :) mis iseenesest on ju hea uudis.
garaazis tlueb teha üks puhastuskuur ja üleliigsed asjad minema vedada. siis saab viia garaazi sisse üks suurem metallist laud ja saab ka mootorit korrastama hakata. aga kõik vist hetkel. :roll:
Kasutaja avatar
raudpats666

lisaks siia veel mõned pildid ja kirjutaks mõned read mis tehtud.kuna istusin kaks nädalat soomes siis midagi meeletut ära tehtud pole. sai sillad alt võetud ja sai natuke juba põhja puhastada.

Pilt

esisild ja tagasild on ikka tugevalt roostes. peab selle kola treila peale panema ja tõrvandis liivapritsi all ära käima.

Pilt
Pilt
Pilt

auto ise näeb hetkel välja selline (paras luukere :D)

Pilt
Pilt

peab ära mainima et kere on üllatavalt heas korras. roostet on, kuid ei midagi hullu. põhja all on selliseid roostetäpikesi ja seda just keevituste ja kronsteinide vahel

Pilt
Pilt

ja üks koht mis muret teeb on siin :(

Pilt

ja üks probleem on veel... nimelt keevitusega on asi hapu. kuna ise ei saanud seda MIG-keevitust ära osta, siis nüüd ongi jama majas. äkki mõni tartumees saab appi tulla oma aparaadiga. auto liigutamine kuskile garaazi on nüüd juba tiba raskendatud. iseenesest peaks töö nüüd kergem ja lihtsam olema. auto on üles tõstetud ja saab keerata-pöörata nagu ise tahab ning kõik asjad on eest ära võetud juba. lisaks on mõned uued plekid ka olemas- ainult vahetamisrõõm :)
Vasta