BMW 315, 1982 - Kustas
Noh, eks ta mingil määral on üle tõesti aga M42 tjuunimine läheb tõenäoliselt palju kallimaks ja ma pole sugugi veendunud et see lihtsam saab olema.Silwer kirjutas:M42 on siiski M10'st ikka peajagu üle potensiaali poolest.
M10 karpasid, nukkasid, kollektoreid jne on pidevalt müügis, paari mootoritoorikut igaks juhuks varuks osta poleks mingi probleem.

Aga eks ta tõesti rohkem maitse asi ole, ega sellest autost näitusemasin ju ei tule

E10 2002
B-osa, kuna see oli suht käeulatuses võtta ning sain nati madalama hinnaga.raunz kirjutas:Kas esipaneel A või B osa?
Esialgne plaan ei sisalda mootori upgradeimist.Arvo kirjutas:M42 tjuunimine läheb tõenäoliselt palju kallimaks
See selline igavuse peletamise ja käe harjutamise autoArvo kirjutas:Aga eks ta tõesti rohkem maitse asi ole, ega sellest autost näitusemasin ju ei tule

Seis selline, et sai toodud Pr117'u käest enam-vähem seisukorras (Tõnise kotka silma väitel
) esiosa, kus saab minu auto omale uue juhipoolse poolraami ja muud tilulilu. Tänasest saati nülib seda haikala juba Tõnise haikala nülgiv käsi. Kuna palk väike, siis lasen esialgu ainult esiosa korda teha, hiljem siis läheb autol tagaosa vahetusse. Uued pildid siis, kui Tõnis oma töö lõpetanud.
Paar eilset pilti:
Kortsus poolraam

Stabikas, täies "sirguses"

Paar eilset pilti:
Kortsus poolraam

Stabikas, täies "sirguses"

Viimati muutis kustas, 28 Dets 2007 18:58, muudetud 1 kord kokku.
nii nii, vahepeale sai Raunzi käest ära toodud 323'e esi- ja tagasild. Kindlasti saavad enne alla minekut kõik jupid uue värvi jms. Palju asju peab muidugi ka uute vastu vahetama.
Mõni täitsa lambi pilt ka:

Mõni täitsa lambi pilt ka:

Viimati muutis kustas, 28 Dets 2007 19:00, muudetud 1 kord kokku.
Kui sa tagumisi õõtsasid hakkad demonteerima, siis hoiatan niipalju, et tagarattalaagreid on ainult UM'st saada. Krõbeda hinna eest mõistagi 
Edit: Üks punkt Cardole öisete õigekirjasoovituste eest

Edit: Üks punkt Cardole öisete õigekirjasoovituste eest

Viimati muutis nuga, 28 Nov 2007 01:19, muudetud 1 kord kokku.
323i, 320 Baur & 750iAL Highline
Vahepeal nüüd tõin Tõnise juurest auto koju tagasi, et asi täitsa pulkadeks kiskuda. Täna alustasin klaasidega ja selline pilt tuli klaasitihendite alt välja
.

Kõrvalistuja poolne esiklaasi alumine nurk oli ok, aga keskelt jällegi läbi ussitanud. Aga ei ole hullu, kisun täitsa pulkadeks auto ja siis kutsun Tõnise külla ja vaatame aga üle kõik, mis vaja uued plekid tellida
.
Ahjaa, krt, lollipeaga veidi kiirustades, suutsin töökäigus esiklaasi ära lõhkuda, mis oli väga korralik
.
Ja siin kohal tahaks Nuga tänada, tema põhjaliku pildigalerii eest. Väga abiks on see alati, kui vaja nö pilt kokku panna. Ja muidugi teine mees on Tõnis, kes peab koguaeg mu lollidele küsimustele telefoni teel vastama
. Tnx.

Kõrvalistuja poolne esiklaasi alumine nurk oli ok, aga keskelt jällegi läbi ussitanud. Aga ei ole hullu, kisun täitsa pulkadeks auto ja siis kutsun Tõnise külla ja vaatame aga üle kõik, mis vaja uued plekid tellida

Ahjaa, krt, lollipeaga veidi kiirustades, suutsin töökäigus esiklaasi ära lõhkuda, mis oli väga korralik

Ja siin kohal tahaks Nuga tänada, tema põhjaliku pildigalerii eest. Väga abiks on see alati, kui vaja nö pilt kokku panna. Ja muidugi teine mees on Tõnis, kes peab koguaeg mu lollidele küsimustele telefoni teel vastama

Viimati muutis kustas, 28 Dets 2007 19:01, muudetud 1 kord kokku.
Kas see on see auto mis liikus siin käest kätte vahepeal ja pärit on ta Ida-Virumaalt Kiviõlist Sveni nimeliselt isikult?...kes müüs autot kuna pidi inglismaale kolima.....kui on siis ta romus seda ikka isuga...mingi tobe tümakas oli sees ja sõitis koguaeg kraavi
Ma ise ka sealt kandist pärit!...ja nende istmete suhtes.....mul on üks samasugune kõrvalistuja iste e23 oma(vähemalt tundub.....

M:e28 Varuosad