Tuli veel meelde see, et oma jupiotsingutel komistasin mõne romula "unustatud" eksemplari otsa.
Kahjuks olid antud isendid vanemad tüübid ja mulle ei sobinud. Ja niisama "igaksjuhuks" ei viitsinud omale ka garaazhi seisma osta.
Härradel oli üks selline 32 purustamisel.
Kuna selle eksemplari küljest mul midagi võtta polnud, siis kutsuti kohale mingi "vanem kala" kes teadis et kuskil peab olema semjorkale kollaseid suundasid.
Reaalsus oli aga see, et antud "vana kala" ei teadnud aga shittagi. Aga siis järsku hüppas "tagatoa" kabinetist välja mingi õline stjoopa, kes rõõmsalt küsis "aga kas selle tagumise küljes enam pole või"
Paari lause vahetamisega võtsime suuna "tahanurka" ja seal ta lebas.
Terve autovirna kõige alumise romuna, pea täiesti komplektne. Kapotialla ei saanud piiluda, pagass lahti ei tulnud.
Mulle kruviti sealt esimesed suunad ja vsjoo.
Aga............
Sees oli tal helehall "alpina triibuga" sisu.
Kuna aastaid romula nurgas unustatuna seisnud, siis sisu vajab hoolt ja armastust ja natukene osavaid näppe.
Kõige hullemast on päästnud ilmselt see, et uksed aknad on ees ja palju pole seda autot rappida jõutud.
Suurematest vigastustest sisul hetkel tuleb meelde kulunud juhiiste ja kõrvalistuija tooli seljatoe riie/nahk oli katki .
Kui kellegil viitsimist on, siis saaks ilmselt vägagi nägusa, vähelevinud ja huvitava sisu.
Asukoht betoonis Artesia lammutus
Hinnaklassi ei oska öelda-
Esimeste suunade eest küsiti mult 10- mis on foorumi hinnaga suht sama, ehk minu mõistes odav...
Ilmselt võibolla ehk vist lootavõib et see pesukorrastamisthoolt vajav sisu eriti palju ei maksa
Juppidega on neil kuidagi veider.
Maksad raha ära ja siis helistavad kui asjad on maas.
Mu suundade mahakeeramine võttis aega 2 päeva