Bavaria Electronic CDII raadioga olen liigagi hästi tuttav. Mul oli ta kunagi 1991. aasta 750i sees ja ma sain temaga vahekorras olla ikka palju aastaid. Ostsin neid juurde ebayst ja sõpradelt, kuid laitmatult toimivat CD seadet ma kokku ei saanudki. Tunnistan, et minu jaoks on üllatus, et Electronic CDII raadiot E30-sse pandi. Kui vaadata pilte, siis esimese põlve Electronic CD on tõesti kumerate servadega ja sobib E30 armatuuriga. Kuid CDII on ikka päris kandiline ja tahaks pigem "uputamist" nagu E32, E34 ja E36 armatuuris.

Mind erutaks isegi rohkem tavaline Becker Mexico kassetikas. Kuid seda pandi vist ainult pre-facelift autodesse? Nagu ma ennist mainisin, on mul hetkel käepärast ainult august 1987 hinnakiri ja seal annab E30 jaoks järgmise raadiovaliku:
- BMW Bavaria Mono, 395 DEM
- BMW Bavaria Digital Mono, 550 DEM
- BMW Bavaria C, 740 DEM
- BMW Bavaria C Reverse, 890 DEM
- BMW Bavaria C Electronic, 1320 DEM
Ainult E32 jaoks pakub ka Becker Mexico Electronic CD Safety, hinnaga 4800 DEM
Seesama hinnakiri annab ABS-i standardina: 325i Kat, 325iX Kat, 325i Cabrio Kat ja M3 Kat. Teistel küsiti selle eest 3355 DEM. Tegemist on Saksa turu hinnakirjaga.
Aga minu auto VIN pole suur saladus - lõpuga 2273478.
Mis lugu nende konditsioneeridega oli? Hinnakirjas näen ainult Klimaanlage't, mis ilmselt tähendab lihtsalt lumehelbekesega nuppu. Kuid kas neid oli tõesti ka veel kliimaautomaatikuna saadaval?