Küsisin ka tuttavate mehaanikute-lukkseppade käest kogemusi selle ettevõtte kohta ja ega ma midagi head sealt väga ei kuulnud. Ma ei hakka detaile välja tooma üksipulgi, aga enamus ikkagi mootoriga seotud - plokikaane vigade otsimine, testimine, kallimate juppide asemel odava kaubamärgi paigaldamine ja hinnavahe enda tasku pistmine, paigaldatakse üliodavad saast B jupid, aga hinda küsitakse premium toodete eest, jne.vahur73 kirjutas:Ärge TT'sse küll minge. 3 korda olen käinud oma auto kardaanimurega seal, sest viskab, viimane kord lõhkus lausa vahepuki kinnitused ära. Maksa ainult raiskadele raha ja tulemus on null. Viisin auto sinna, tegime proovisõidu, vana ise ka tunnistas, et teeb häält ja on tasakaalust väljas. Läksin siis hiljem järgiv, hakkan koju sõitma, ikka sama hääl alt tuleb ja ei midagi paremat.Ruut kirjutas:Viimasele küsimusele pakuks vastuseks TT Autoteenindus Pärnus. Igasugu keerukamate kardaanimuredega on sealt alati abi saanud.
Kunagi kui esinduses veel töötasin, rikkusid kliendi plokikaane ka ära. Täielikud maakatest sossikud.
Ütlesin neile, et kui te ei suuda isegi sitast kardaani ära balanseerida, siis pange oma uksed parem kinni. Lähen kevade poole Tallinnasse autoga, seal pidavat asjalikumad mehed olema.
http://www.autokardans.eu
K: m20 nukkvõllide kohta
Opel Senator A1, 1982