E28 524td 1984, Steven
Sõitsime Aix-iga garaazist tulles su autost mööda, päris sile nägi välja, Puhastuse tulemus paistis tagaistmel aknastki välja...
Krt seal puude rajoonis üsna palju haisi, ise tean nüüd juba 5te + Aix-i oma mis minu garaazi remonti poeb vahepeal...
Aga jõudu...
Krt seal puude rajoonis üsna palju haisi, ise tean nüüd juba 5te + Aix-i oma mis minu garaazi remonti poeb vahepeal...
Aga jõudu...
Viimati muutis jossu, 24 Okt 2010 19:18, muudetud 1 kord kokku.
Mis linnaosas?
Imetleks isegi hea meelega mõnda neist.
Väga loodan, et see E28 ikka korda ka saab. Kuigi õrnalt kardan, et müüd selle sama kiirelt edasi nagu Jürgen. Lihtsalt ei ole paljudel seda viitsimist putitada. Ja selliste autode puhul on tegevust alati.
Konkreetset autot piilusin minagi mingi aeg üle aia. Kui ta veel Ropkas seisis. Üks diisel-E28 kuluks ära küll. Oleks vaid finantsi
.
Edu ka minu poolt!
Imetleks isegi hea meelega mõnda neist.
Väga loodan, et see E28 ikka korda ka saab. Kuigi õrnalt kardan, et müüd selle sama kiirelt edasi nagu Jürgen. Lihtsalt ei ole paljudel seda viitsimist putitada. Ja selliste autode puhul on tegevust alati.
Konkreetset autot piilusin minagi mingi aeg üle aia. Kui ta veel Ropkas seisis. Üks diisel-E28 kuluks ära küll. Oleks vaid finantsi

Edu ka minu poolt!
e28 528iA '84
Natuke koristasin jah, aga krt vihma hakkas sadama, pidin tuppa ära teki alla minema.
No auto on jah plaanis korda teha ja Soome ära müüa, ma olen pea oma kõik autod sinna ära müünud.
Odava hinna eest ma seda ära ei anna ja võib olla oht, et see nii kiiresti ei lähegi, aga ega mul müügiga kiire ei ole, kui ausad olla, talv ka tulemas
Pimedas on kõik autod siledad
Helari: Eks ikka võib tulla jah.
Seletage mulle lahti üks asi, nimelt karpide vahetus..ei ole ise kunagi seda asja näinud ega teinud. Ostan uue karbi, kas keevitan selle selle vana karbi peale või kuidas? Siis jääb ju rooste aind alla ja see oleks enesepetmine
Või lõikan samasuguse tüki põhjast välja, kuhu uus karp tuleb?
Mulle räägiti, et nüüd oleks õige aeg need karbid ära teha, enne kui on liiga hilja. Karbid on suht heas korras, kui nüüd vaadata auto aastaarvu.
No auto on jah plaanis korda teha ja Soome ära müüa, ma olen pea oma kõik autod sinna ära müünud.
Odava hinna eest ma seda ära ei anna ja võib olla oht, et see nii kiiresti ei lähegi, aga ega mul müügiga kiire ei ole, kui ausad olla, talv ka tulemas

Pimedas on kõik autod siledad

Helari: Eks ikka võib tulla jah.
Seletage mulle lahti üks asi, nimelt karpide vahetus..ei ole ise kunagi seda asja näinud ega teinud. Ostan uue karbi, kas keevitan selle selle vana karbi peale või kuidas? Siis jääb ju rooste aind alla ja see oleks enesepetmine

Mulle räägiti, et nüüd oleks õige aeg need karbid ära teha, enne kui on liiga hilja. Karbid on suht heas korras, kui nüüd vaadata auto aastaarvu.
E28 524td
Karpide vahetusega on nii, et osad vahetavad ainult alumise karbi osa, kuigi uuel karbil on ka ukse sisemised plekid olemas. Oleneb täiesti seisukorrast. Muidugi lõigatakse vana karp ära, ning keevitatakse uus asemele. Endal seisab see töö uuel nädalal kõik ees. Võid snitti võta, nkn lähevad mingid pildid üles. Saad siis vaadata ja küsida, kuigi jah, see tuleb minulgi esimene kord karpe vaheta da. 

Mm, esiteks Helar mitte Helari, aga no, peab vaatam kuidas endal õnnestub karpide vahetus. Mul asi veits keerulisem ka, kuna tagumine karbipool, tuleb ees ka uus keevitada, kuna on läbi ussitanud. Eks see paras pusimine ole. Õnneks mul asjatundja olemas, keda vajadusel appi paluda või kellelt nõu küsida.
Nonii, jälle targem, Helar.Helar1 kirjutas:Mm, esiteks Helar mitte Helari, aga no, peab vaatam kuidas endal õnnestub karpide vahetus. Mul asi veits keerulisem ka, kuna tagumine karbipool, tuleb ees ka uus keevitada, kuna on läbi ussitanud. Eks see paras pusimine ole. Õnneks mul asjatundja olemas, keda vajadusel appi paluda või kellelt nõu küsida.
Eks jään su tulemust siis ootama

E28 524td
Mida sa seal täpsemalt näppisid?killer666 kirjutas:Ma võin Sulle 100 eest müüa.Steven kirjutas:Kas ma pean uue spidoka ostma, kui mul ei näita kiirust? Temp ja kütteseier ja jamab...
Mul jebisid kapotilaused juhtmed , vahepeal hakkasid seierid täesti suvalt tõmblema , peale juhtmete näppimist sai asi jonksu.
Äkki on mul ka asi juhtmetes ja seljuhul ei ole mul ju mõtet uut spido osta...
E28 524td
see on jah puhtalt silmarõõmu küsimus, aga siiski soovitan üle vaadata, et supportide liikuvad osad oleksid ikkagi korras. see tähendab siis eelkõige kolb...mille tööpind võib olla isegi näiliselt terve kummi alt väga p*rses. ka pidurisilindri sisemine kummimansett võib vajada vahetust, eriti just siis kui kolb on roosteline.