E28 524td 1984, Steven

Foorumiliikmete autod.
jossu

Postitus Postitas jossu »

Sõitsime Aix-iga garaazist tulles su autost mööda, päris sile nägi välja, Puhastuse tulemus paistis tagaistmel aknastki välja...
Krt seal puude rajoonis üsna palju haisi, ise tean nüüd juba 5te + Aix-i oma mis minu garaazi remonti poeb vahepeal...
Aga jõudu...
Viimati muutis jossu, 24 Okt 2010 19:18, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
meelis k

Postitus Postitas meelis k »

Mis linnaosas?
Imetleks isegi hea meelega mõnda neist.

Väga loodan, et see E28 ikka korda ka saab. Kuigi õrnalt kardan, et müüd selle sama kiirelt edasi nagu Jürgen. Lihtsalt ei ole paljudel seda viitsimist putitada. Ja selliste autode puhul on tegevust alati.

Konkreetset autot piilusin minagi mingi aeg üle aia. Kui ta veel Ropkas seisis. Üks diisel-E28 kuluks ära küll. Oleks vaid finantsi :D.

Edu ka minu poolt!
e28 528iA '84
Aix

Postitus Postitas Aix »

Esiistmed käivad kumbki nelja poldiga.
Sai kah täna õhtul mööda sõidetud, ja pimedas tundus täitsa sile :D
jossu

Postitus Postitas jossu »

annelinnas, kivilinna poe ligi...
kuulsin juba kuskilt, et auto lähebki müügiks põdramaa poole?
Helar1

Postitus Postitas Helar1 »

Ise elan kooli ajal sealkandis, kui õigesti aru sain. Peaks vaatama tulema. Ära maha küll müü, e28 ja 2.4td on minuarust megahea kooslus, hea öko liigelda. Võta nüüd käsile ja tee korda... :?
Steven

Postitus Postitas Steven »

Natuke koristasin jah, aga krt vihma hakkas sadama, pidin tuppa ära teki alla minema.

No auto on jah plaanis korda teha ja Soome ära müüa, ma olen pea oma kõik autod sinna ära müünud.
Odava hinna eest ma seda ära ei anna ja võib olla oht, et see nii kiiresti ei lähegi, aga ega mul müügiga kiire ei ole, kui ausad olla, talv ka tulemas 8)

Pimedas on kõik autod siledad :twisted:

Helari: Eks ikka võib tulla jah.

Seletage mulle lahti üks asi, nimelt karpide vahetus..ei ole ise kunagi seda asja näinud ega teinud. Ostan uue karbi, kas keevitan selle selle vana karbi peale või kuidas? Siis jääb ju rooste aind alla ja see oleks enesepetmine :D Või lõikan samasuguse tüki põhjast välja, kuhu uus karp tuleb?
Mulle räägiti, et nüüd oleks õige aeg need karbid ära teha, enne kui on liiga hilja. Karbid on suht heas korras, kui nüüd vaadata auto aastaarvu.
E28 524td
Helar1

Karpide vahetusega on nii, et osad vahetavad ainult alumise karbi osa, kuigi uuel karbil on ka ukse sisemised plekid olemas. Oleneb täiesti seisukorrast. Muidugi lõigatakse vana karp ära, ning keevitatakse uus asemele. Endal seisab see töö uuel nädalal kõik ees. Võid snitti võta, nkn lähevad mingid pildid üles. Saad siis vaadata ja küsida, kuigi jah, see tuleb minulgi esimene kord karpe vaheta da. :)
Kasutaja avatar
meelis k

Karp tuleb ka seestpoolt roostekindlaks muuta.

Enda autol sai veidi tegeletud, aga suht närvesööv tegevus :D. Mõistlik on asjatundjal lasta teha see asi. Kui tahad, et korralik tulemus ja põdramaal sind aasta-paari pärast ei kiruta :D.
e28 528iA '84
Steven

Helari võib siis minu autol ka selle ette võtta, tasu eest muidugi :D
Teed enda omad ära ja näitad tulemust.

Või siis äkki tahab Meelis mul ära teha?
E28 524td
Helar1

Mm, esiteks Helar mitte Helari, aga no, peab vaatam kuidas endal õnnestub karpide vahetus. Mul asi veits keerulisem ka, kuna tagumine karbipool, tuleb ees ka uus keevitada, kuna on läbi ussitanud. Eks see paras pusimine ole. Õnneks mul asjatundja olemas, keda vajadusel appi paluda või kellelt nõu küsida.
Steven

Helar1 kirjutas:Mm, esiteks Helar mitte Helari, aga no, peab vaatam kuidas endal õnnestub karpide vahetus. Mul asi veits keerulisem ka, kuna tagumine karbipool, tuleb ees ka uus keevitada, kuna on läbi ussitanud. Eks see paras pusimine ole. Õnneks mul asjatundja olemas, keda vajadusel appi paluda või kellelt nõu küsida.
Nonii, jälle targem, Helar.

Eks jään su tulemust siis ootama :P
E28 524td
Steven

Kas ma pean uue spidoka ostma, kui mul ei näita kiirust? Temp ja kütteseier ja jamab...
E28 524td
killer666

Postitus Postitas killer666 »

Steven kirjutas:Kas ma pean uue spidoka ostma, kui mul ei näita kiirust? Temp ja kütteseier ja jamab...
Ma võin Sulle 100 eest müüa.

Mul jebisid kapotilaused juhtmed , vahepeal hakkasid seierid täesti suvalt tõmblema , peale juhtmete näppimist sai asi jonksu.
Tulihingeline bmw fänn:)
Steven

killer666 kirjutas:
Steven kirjutas:Kas ma pean uue spidoka ostma, kui mul ei näita kiirust? Temp ja kütteseier ja jamab...
Ma võin Sulle 100 eest müüa.

Mul jebisid kapotilaused juhtmed , vahepeal hakkasid seierid täesti suvalt tõmblema , peale juhtmete näppimist sai asi jonksu.
Mida sa seal täpsemalt näppisid?
Äkki on mul ka asi juhtmetes ja seljuhul ei ole mul ju mõtet uut spido osta...
E28 524td
killer666

Postitus Postitas killer666 »

Kui ma nüüd õieti mäletan , siis oli viga massijuhtmetes.
Oli nii , et kui suunda panin , siis hakkas spidomeeter ja teised kellad üles-alla hüppama .
Tulihingeline bmw fänn:)
Steven

killer666 kirjutas:Kui ma nüüd õieti mäletan , siis oli viga massijuhtmetes.
Oli nii , et kui suunda panin , siis hakkas spidomeeter ja teised kellad üles-alla hüppama .
Mul ei tööta siis ka, kui panen täistuled :D
E28 524td
Steven

E34 525 141kw pidurid tulekul.
Supportid käivad liivapritsist tõenöliselt läbi.
E28 524td
Kasutaja avatar
meelis k

Proovi mingi värvkate ka saada nendele supporditele siis. Muidu lähevad nad päris kiiresti roostetama peale pritsimist.
e28 528iA '84
Steven

Täna sai ostetud:
- E34 525i 141kw supportid
- Esimesed kettad ja klotsid
- Õhufilter
- Õlifilter
- Küttefilter
- Õli
- Pidurivedelik

Vahetan ka jahutusvedeliku ära igaksjuhuks.

Ja Einaril polnud aega liivaga supporte üle lasta, mai viitsi siis üldse seda teha, vahet pole.
E28 524td
fiziks

Postitus Postitas fiziks »

see on jah puhtalt silmarõõmu küsimus, aga siiski soovitan üle vaadata, et supportide liikuvad osad oleksid ikkagi korras. see tähendab siis eelkõige kolb...mille tööpind võib olla isegi näiliselt terve kummi alt väga p*rses. ka pidurisilindri sisemine kummimansett võib vajada vahetust, eriti just siis kui kolb on roosteline.
Suletud