BMW 525i '84 Cheech
Panen siia ka siis mõned pildid hetkeseisust. Õnneks läheb auto järgmine nädal plekimehe kätte ja siis on süda rahul kuna mees teeb korralikku tööd ja ei jõua ära oodata kuna masina kätte saab, et hakata autot värvimiseks ettevalmistama.
Peale tehase pigimati eemaldust, all enam-vähem puhastatud pind, üleval mitte.

Kõige kehvem koht siis kerel...

Mõni väiksem auguke võrreldes teise poolega.

Koer aitab ka koguaeg mul tööd teha...

Peale tehase pigimati eemaldust, all enam-vähem puhastatud pind, üleval mitte.

Kõige kehvem koht siis kerel...

Mõni väiksem auguke võrreldes teise poolega.

Koer aitab ka koguaeg mul tööd teha...

Viimati muutis cheech, 24 Nov 2010 00:33, muudetud 1 kord kokku.
Nii, lugu nüüd järgmine. Otsin Tartus või tartu lähedal inimest kes mul karbid ära vahetaks ja tagant mõlgi välja tõmbaks. Muidugi on veel nipetnäpet keevitamist ja lappimist. Põhjuseks oleks siis see, et praegu plekimees, kui nüüd viisakalt öelda siis, lasi üle lihtsalt.
Asjaga on suhteliselt kiire, kuna ilmad on juba head ja pole masinat millega neid nautida:(
Ootan teie pakkumisi siis.
Tänud, Remo!
Asjaga on suhteliselt kiire, kuna ilmad on juba head ja pole masinat millega neid nautida:(
Ootan teie pakkumisi siis.
Tänud, Remo!
Tahaks juba neid velgi auto all näha
ilmselt siis ikka koos velgedele sobiliku madaldusega?

https://www.facebook.com/thelowGarage / Autode hooldus, remont ja ümberehitus! Raimo 55 636 900
Nii, töö käib hooga! Kui just tänane päev välja arvata.
Autol karbid vahetatud, kõik roosteaugud eemaldatud ja väikesed roosethakatised kah eemaldatud. Tagumik ka sirge. Kuna täna nii s*tt ilm siis tuli muud tegevust leida - tegin siis sellised vigurid valmis:P
Homemade hella blackid. Tegelt on cccr blackid, sest ees on lada 06 (vist) klaasid. Ja lähituled on täiesti uued, mingid hiinakad.

Ja väike tiiser ka -

Autol karbid vahetatud, kõik roosteaugud eemaldatud ja väikesed roosethakatised kah eemaldatud. Tagumik ka sirge. Kuna täna nii s*tt ilm siis tuli muud tegevust leida - tegin siis sellised vigurid valmis:P
Homemade hella blackid. Tegelt on cccr blackid, sest ees on lada 06 (vist) klaasid. Ja lähituled on täiesti uued, mingid hiinakad.

Ja väike tiiser ka -