kena ...
jõudu ja jaksu ehitamisele...
hea kui kellegil ikka jaksu on

Räägi lähemalt, kust leidsid? eks endalegi neid vaja leida....omega kirjutas:Eile kruvisin autole lõpuks alla ka 4x täislogarid, nüüd peaks olema välistatud selle juhtumine: http://www.pildid.ee/albums/userpics/13752/520-26.jpg
Logarid sain Kadaka autoturult ja maksid nad kokku kõigest 350.-. Soovitan ka teistele e28 omanikele need omale alla panna
.
Nii, väike kokkuvõte ka, et mis neist sai tehtud:omega kirjutas:auto alates 22. oktoobrist talvepuhkusel.
Talve jooksul plaanis autoga teha:
1.Ette ja taha autoturult logarid.
2.Kardaani tugilaager ja leevendusmuhv vahetada.
3.Esisilda kohendada.
4.Sisemine põhjamatt välja, põhjal korralikult kuivada lasta ning grafiitõliga üle käia.
5.Peatada vihmavee pääs pagasnikusse ning salongi.
6.Summutil väike auk kinni keevitada.
Oled sa kindel, et see lambda keerme poolest sobib ja ka õigesti töötab? Mitu juhet sellel Lada lambdal on, endal tuleb lambdalt ainult 1 must juhe. Lähiajal nüüd plaanis lambda ära osta aga tahaks kõigepealt ikka kindlalt teada, et kas see andur ka mul korralikult tööle hakkab.Arvo kirjutas: See tähendab, et sul tasub investeerida 800.- lambda andurisse (Boschi esindusest zhigulli lambda).
MAanteekulu tuleb siis ~6,5@90km/h ja linnas ~10. (eeldades, et mootor muus osas korras)
Lisaks tapad sa selliselt ilma lambdata sõites KAT-i kiiremini maha ja see tekitab jälle lisakulutusi ja probleeme.
Äkki keegi seletaks mulle, mis tähendab kahemassiline hooratas, milleks ta hea on ja kuidas saab selline hooratas tekitada vibratsiooniMart kirjutas:Võimalik, rääkisin enda kogemustest e30-ga, kus sellise "võdisemise" põhjuseks oli justnimelt hooratas
Äkki saab kuidagi kapott lahti kohalt minna ja vaadata kui palju mootor väriseb/tõmbleb
Eks ma vaatan kardaani veel korra kanalipeal üle ja uurin seda risti. Tagumisel ristil on küll väga väike lõtk sees, aga see vaevalt sellist vibratsiooni põhjustab. Äkki ongi hooratas läbijaant kirjutas:Selle kardaani vibra kohta. Enda 525i hakkas ka vibrama. Vahetasin leevendusmuhvi, mis oli ikka parajalt kyps. Vibra ei lakanud. Hakkasin vahetama tugilaagrit. Siis selgus, et esimene kardaanirst loksub. Kui kardaan auto kyljes oli , ei saanudki aru, et loks sees.
Arvo, sa ei oska siis midagi täpsemat öelda selle Lada lambda kohta? Tahaks varsti ära osta aga ennem ikka vaja teada, kas see andur ka ikka sobib.omega kirjutas:Oled sa kindel, et see lambda keerme poolest sobib ja ka õigesti töötab? Mitu juhet sellel Lada lambdal on, endal tuleb lambdalt ainult 1 must juhe. Lähiajal nüüd plaanis lambda ära osta aga tahaks kõigepealt ikka kindlalt teada, et kas see andur ka mul korralikult tööle hakkab.Arvo kirjutas: See tähendab, et sul tasub investeerida 800.- lambda andurisse (Boschi esindusest zhigulli lambda).
MAanteekulu tuleb siis ~6,5@90km/h ja linnas ~10. (eeldades, et mootor muus osas korras)
Lisaks tapad sa selliselt ilma lambdata sõites KAT-i kiiremini maha ja see tekitab jälle lisakulutusi ja probleeme.
edit: hetkel on mul peal mingi Fordi lambda, millel neli juhet kuid ühendasin neist ainult musta (teised on 1 hall ja 2 valget). Küttekulu küll pisut vähenes selle lambdaga aga asi ei ole ikka õige.