No nii, täna oli tore päev. Homme tuleb mulle külla üks vanematsorti asjatundja(ta on seda nime väärt) ning vaatab mu õnnetu masina üle. Eks siis homme kuuleb, mida mulle räägitakse. nii palju on igatahes selge, et mees on nõus mu masina ettevõtma. Ettvõtmise alla käivad siis keevitamine ja värvimine. Tehti ka mulle ettepanek kasutada metallikvärvi asemel matti, mõte mulle ei meeldi väga, aga hinna viib see alla igatahes...Vihjati ka, et mul isegi võimalus olla tööde teostamise juures ja abiks(!!!

)
Täna siis sai välja lõpuks vana pragurilne armatuur ning pagasniku kiskusin niivõrd planguks kui andis(stange, tuled ja muu keevitamist segav s.h). Aga armatuuri kohapealt ma peaks küll mingid märksõnad üles kirjutama, tõsine brainfxxx minu jaoks. Ehk tuleb siia foorumisse tulevikus mõni algaja hull mulle seltsiks, saab teine siis näpunäiteid...
Pildid-
osa ventilatsioonist
tagumine uks, pooleldi maha kruvitud käetoega
juhiuks
kõrvalistuja uks
ja nüüd tänased kokkujooksmised:
1. mul on põhjamati esimene osa ventilatsioonidetailide all kinni. esimeselt pildilt on näha ühtse "kompleksi" esimest osa(mis seal tihendi otsas tilpneb), kuid teine(ja ka mootoripoolsem) on kinni.
Kes sellist asja varem lammutanud, öelge kas ma saan ka teise poole salongist kätte või mitte?(sest selle neetud teema all on mul põhjakate kinni)
2. Kuidas ukselt polstrid kätte saada?

käetoes olevad kuuskant peaga mutrid keerasin lahti ning muud nähtava olevad kruvid samuti, kuid edasi on asi minu jaoks nutune. manuaalist jõllitasin pilte ja nägin, et ma pean tagumiste uste puhul aknatõstuki käepideme pealt ristkülikukujulise detaili maha võtma ja seal on edasine teema, aga kurat ma väänasin natuke neid plast ribasid ja kuidagi väga kindlalt jäid oma kohale.
mida ma võtan ette juhi- ja kõrvalistujaga, mõlemad on el.akendega?
3. kas esistange on koheselt poltidelt mahakeeratav? Vaatasin täna ka seda ning ei leidnud esimesehooga midagi, mis meenutaks stange kinnituspolte...
ärge nüüd väga naerma hakake, piisab väikesest kihistamisest, kuid mulle on masin liiga kallis, et seal jõuharjutusi teha
Muide sass85, ma mõtlesin selle ostu peale

, aga otsus langes minu masina kasuks sel hetkel, kui ma ta käima panin

Samas vaatab, mida see tark inimene asja kohta räägib/küsib