Erinevad diffrid

Kõik tehnilised küsimused.
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

Aare kirjutas:Väike on all 4-silindrilistel mudelitel välja arvatud M3
Suur on all V12 ja V8 mudelitel ja mõnel R6 mudelil (535, 635, 530).
Keskmine on kõikidel muudel.
BS - liiga suured üldistused. Oma autodel 320i R6 on väike korpus ja 635 on keskmine korpus. Mõlemad tehasest.
Samuti ei usu, et läbi aastakümnete on selliselt kolm korpusetüüpi seal all. e24 on genI ja genII juba erinevat tüüpi korpused.
CSi, ti, i, RT, TC1, D
Aare

Postitus Postitas Aare »

my bad, 2,0 on tõesti väiksega.

ma ei rääkinud kolmest korpusetüübist, vaid kolmest eri suurusega difrimehhanismist, mis asuvad üpris erinevates korpustes.

kordan vahest üle?
On olemas kolm eri suurusega difrimehhanismi
Sõltuvalt aastast, mudelist jne istuvad need lisaks erinevate kinnitustega korpuste sees
Vahest loed teinekord läbi enne kui "BS" märke kleepima hakkad?

Mis puudutab vahetatavust antud kontekstis, siis nt E32 all tarvitatav suur difrimehhanism istub 1:1 sisse E28 suure difri korpusesse. Sisemistel juppidel ja poolteljeflantsidel on pisierinevusi, aga kõik on vahetatav. Olen ühe sellise töötava difri valmis teinud ja ei refereeri mingeid internetitarkusi.
tean natuke bmw mootoritest
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

Ja 635 on nii keskmise kui ka suurega (eeldusel, et suur mehhanism keskmisse korpusesse ei mahu). Kuna kaks koduhoovil olevat masinat ei langenud Sinu teooriaga kokku, siis tegu oli liigse üldistamisega (või näpukaga?). Viitasin, mille kohta ma kirjutasin BS. Sina viitad hoopis teisele lõigule oma tekstis.
Aga ehk valgustad, millisest ajast on see "kolme karu" süsteem kasutusel. Vaevalt, et Isetta, 700, Barockengel jt selleaegsed masinad sama difrit kasutasid. Ning kas väidad, et praegu koosteliinilt väljuvad masinad kasutavad samu difrimehhanisme nagu kasutati kaheksakümnendatel?
CSi, ti, i, RT, TC1, D
Kasutaja avatar
Cardo

Postitus Postitas Cardo »

Hetkel on mul ka selline plaan, et pakun välja vahetusvariandi, minu suure plokkdifri vahetaks keskmise suurusega LSD vastu. Edasine ainult privaatsõnumites.

Pilt

Müügiteemat ei tekita, kuna hetkel on veel asi lahtine.
e28
Vasta