e6 2000 Touring by airhead
Re: e6 2000 Touring by airhead
See rest on NII ÄGE omaaegne tuuninguelement, et ma paneks ta kindlasti külge. Ta on justkui oma ajastu tuunginuautode sümbol, kohustuslik element. Ärme mõtle teda tänasesse päeva ja esita esteetikaga seotud küsimusi, vaid käsitleme teda antud auto küljes ikkagi tema ajastu elemendina.
Ma paneks ta ilmselt isegi jumala originaal autole külge. Aga sinu oma on ju nagunii juba veidi järeleaidatud variant. Seega, nagu sa juba aru said ... kiidan takka.
Ma paneks ta ilmselt isegi jumala originaal autole külge. Aga sinu oma on ju nagunii juba veidi järeleaidatud variant. Seega, nagu sa juba aru said ... kiidan takka.
Terve aasta poole aastaga
Pane kindlasti külge 

Suured tänud kõigile kaasamõtlejatele teie arvamuse eest!
Tänase seisuga "ribikardin" saanud värske välimuse, meisterdatud puuduolevad kinnitused ja täna läks külge.
Väljanägemine on päris lahe, ainuke murelik küsimus mis selgub testsõidul on kui palju see asjandus tärinaid ja müra tekitab
Pagassi luuki kinni lüües käib küll üsna rõve plastiku plärtsatus
Tänase seisuga "ribikardin" saanud värske välimuse, meisterdatud puuduolevad kinnitused ja täna läks külge.
Väljanägemine on päris lahe, ainuke murelik küsimus mis selgub testsõidul on kui palju see asjandus tärinaid ja müra tekitab

Pagassi luuki kinni lüües käib küll üsna rõve plastiku plärtsatus

e6 2000 Touring `73
Tip-top värk, sobib auto tuunitud tagumise otsaga väga hästi.
E32 750i & E30 325i Cabrio + E82 135i
Sain kätte oma eritellimus seibid
millega parendasin esisilda

originaal puks on ikka jõhkralt pehme, õõtshoob pääses pidurdusel taha suunas liiga palju liikuma.

originaal puks on ikka jõhkralt pehme, õõtshoob pääses pidurdusel taha suunas liiga palju liikuma.
e6 2000 Touring `73
Eile alustasin hooaega.
Tundub et kõik uuendused toimivad hästi, esisild on palju konkreetsem, tagaakna ribid ei unda ega kolise.
Lõpuks leidsin üles ka tagant kostnud kolina, eelmise hooaja lõpul süüdistasin selles tagaluuki aga alusetult
Uue lukuga kolin ikka sama
aga vähemalt ei hüppa sõidu ajal lahti.
Logistasin ja loksutasin kuni leidsin kolina allika milleks osutus taga amordi ülemine puks
olin komplekteerides jätnud sinna "ajutised" mutrid millega viskasin sillad värvimise ajaks kokku ja loomulikult kerisid nad ennast lahti.
Panin nüüd seibid vahele ja nylock mutrid otsa, kolin kadunud
Tundub et kõik uuendused toimivad hästi, esisild on palju konkreetsem, tagaakna ribid ei unda ega kolise.
Lõpuks leidsin üles ka tagant kostnud kolina, eelmise hooaja lõpul süüdistasin selles tagaluuki aga alusetult

Uue lukuga kolin ikka sama

Logistasin ja loksutasin kuni leidsin kolina allika milleks osutus taga amordi ülemine puks

Panin nüüd seibid vahele ja nylock mutrid otsa, kolin kadunud

e6 2000 Touring `73
Mis ajutine see igavene 

Päris äge tuunikum 

e12, e21 Baur, e46 Alpina, e85, e90 Alpina, f25 Alpina
Kuna sõnaraamatus veel uuele mõistele seletust pole, siis tuunikum on tuunitud uunikum
Geniaalne sõna

Geniaalne sõna

BMW E21 323 2,5 M50 1981
BMW E21 320 2,5 M20 1980
BMW E88 135i 2008
BMW E21 320 2,5 M20 1980
BMW E88 135i 2008
Oo mul oleks ka vaja selliseid pukse, kust saab?
Autoremont. e34 524td, e32 750il, e21 315, e12 520, e30 325i, Audi Allroad, e39 528i , e39 530d
tuttava treiali käestToivoku kirjutas:Oo mul oleks ka vaja selliseid pukse, kust saab?

02-le saab tegelikult ka saksast tellida.
e6 2000 Touring `73
kas su tuttav treial on nõus veel tegema selliseid? nimelt ka ise leian,et e12 esimesed puksid on liiga pehmed kuigi visuaalselt ei ole neil häda midagi.airhead kirjutas:tuttava treiali käestToivoku kirjutas:Oo mul oleks ka vaja selliseid pukse, kust saab?![]()
02-le saab tegelikult ka saksast tellida.
Autoremont. e34 524td, e32 750il, e21 315, e12 520, e30 325i, Audi Allroad, e39 528i , e39 530d
Saaremaal, kokkutulekul juhtus tuuringul selline jama, et ühel hetkel,sõidu pealt kukkusid kellades kõik seierid nulli ja läbisõidu asemel helendas veakood "EEP_1"
Siiani sõitsin tunde järgi ja uurisin variante olukorra taastamiseks.
Siinkohal suured tänud UM`i rahvale, väljapakutud imemees oskas viga ravida
Selgus et minu auto ajudesse saab sisse logida küll, maas oli kellade programm. Miks? on seni teadmatta.
Samuti leidis tüüp mulle lisategevust
ajuoperatsiooni käigus tuli ilmsiks et mul käigukast ei näe piduri pedaali. Olen vist jätnud mõne juhtme ühendamatta? Polegi ammu elektriskeemides tuhninud, kui muidugi väljaarvata Priidu Baur enne kokkutulekut 

Siiani sõitsin tunde järgi ja uurisin variante olukorra taastamiseks.
Siinkohal suured tänud UM`i rahvale, väljapakutud imemees oskas viga ravida

Selgus et minu auto ajudesse saab sisse logida küll, maas oli kellade programm. Miks? on seni teadmatta.
Samuti leidis tüüp mulle lisategevust

e6 2000 Touring `73
Hooaja võib nüüd lõppenuks pidada, läbisõiduks tuli seekord kõigest 3000 km

Kokku aga 10 200 lõbusat kilomeetrit.
Seekordne talvine "vaja teha" nimekiri on väga lühike
kuna muud midagi teha pole vahetan välja piduri peasilindri.
Tunne et on lahjavõitu leidis kinnitust viimasel ülevaatusel piduristendis. Pidama saab ja kvalifitseeruvad ka seaduse silmis aga tahaks paremaid.

Kokku aga 10 200 lõbusat kilomeetrit.
Seekordne talvine "vaja teha" nimekiri on väga lühike

Tunne et on lahjavõitu leidis kinnitust viimasel ülevaatusel piduristendis. Pidama saab ja kvalifitseeruvad ka seaduse silmis aga tahaks paremaid.
e6 2000 Touring `73
-
Tubli töö oled ära teinud.Edu edaspidiseks!
Tagumine "ribikardin" sobib ka sinna väga hästi.Kas tegemist originaal asjaga?
Tagumine "ribikardin" sobib ka sinna väga hästi.Kas tegemist originaal asjaga?