mulle tätisa meeldib see, sellel omanikul hea maitsemeel isegi mittenagu muidugi sellel kes tartus e23 on "tjuuninud" mingi autovärvi firma oma, aga demoautoks siukene kyll ei kõlba
See on veel ilus võrreldes sellega,mida nädalaid kaks tagasi tartus nägin.Kahjuks küll polnud forokat käepärast,aga tegemist oli E23'ga ja sellel olid ikka nii kuradi ulme stanged ja nii kirju,et süda läks pahaks ausalt öeldes
Äkki keegi veel seda täheldanud kuskil või on isegi mõni pilt sellest ?
Vaeva on ju nähtud aga projekt on pooleli. Näiteks esimesed suunatuled vahetaks uute vastu välja. Siis näeks masin selline välja, et sinna on ka investeeritud. Huvitav oleks teada mida salongiga/tehnilise poolega on ette võetud. Telerid peatugedes, PS2/XBox sees jne?
23. August 1939, der Tag der unser Leben veränderte.
olari kirjutas:See punane E23 on minu oma.
Olen seda ehitanud jõudu-mööda 3 a. Pooleli on veel jah.
Aga küll ta valmis saab.'
Tee autot tutvustav ja piltidega illustreeritud teema Liikmete autode alla
Jah! Galeriisse võiks väikse pildiseeria sebida, saaks veidike selgust millega tegu
Sõbrad vaadake ,ehitan seda autot endale mitte rahvale või sõpradele.
Loodan teie mõistvale suhtumisele ja saate must aru kui ütlen ,et ma ei tee tutvustavaid pildi seerjaid. Ja muud mis sinna juurde kuulub.
Nii palju ütlen küll ,et minu hea sõber Aatomik on mind väga palju aidanud. Ja siin kohal tänaksingi teda südamest. Sest Aatomik on sõber kes on mässand minuga praktiliselt terve selle aja mil olen E 23 omand ja ehitanud.
Meil on vaba maa ja põhimõtteliselt võib kõike väljas/tänaval olevat ohjeldamatult filmida ja pildistada. Teisest küljest kui omanik annab ise teada, et ta ei soovi oma projekti eksponeerida siis peaks sellega ilmselt arvestama.
23. August 1939, der Tag der unser Leben veränderte.