E28 armatuuri kellad

Vestlused vabadel, aga siiski vanu BMW'sid puudutavatel teemadel.
Vasta
remus

E28 armatuuri kellad

Postitus Postitas remus »

kas keegi siin foorumis pole omal vahetanud armatuuri kellade taustu ja kui on et kust neid saada netist :cry: ostsin omale hainina ja kelladele oli lihtsalt valge paber peale kleebitud ja värvi lärakad ei taha maha tulla ja uut plokki ka ei raatsi veel osta
Sass9

Postitus Postitas Sass9 »

see teema peaks juba kuskil olema :arrow: .... võibolla ka SR foorumis. aga ´kuskil ta oli mõni aeg tagasi... otsi....
Sass9

Sass9 kirjutas:see teema peaks juba kuskil olema :arrow: .... võibolla ka SR foorumis. aga ´kuskil ta oli mõni aeg tagasi... otsi....
Endale sain ma need vist bmw foorumist... täpsemalt Bmw e30 spido, mida ise kujundasin enda e28 peale......

ei viitsi eriti uuesti rääkida, kuna juba ´paljudele seletand olen....aga vihjeks(abiks): tee DOWNLOAD e30 kellad, lase see fail peinti(paint), lõika parajaks, kirjuta mida tahad(nimi pildid), temp-bens näidukud tee kandiliseks... , ja siis lõpuks kui kõik ok: prindi MANTT FOTO PABERILE värviliselt... lõika kääridega välja aseta spidosse ja keera spido poldid parajalt kinni(mitte väga muidu seal võib midagi narmenduda ja näidukud hakkavad peksma segast,,,,) ok arvan et sellest sulle piisaks et saada spidole hea väljanägemise.. bmw e30 jaoks on netis materjale sitaks...

mõtlesin et kirjutan natuke aga tuli välja nagu tavaliselt :roll:
Kasutaja avatar
Ihv

Postitus Postitas Ihv »

vedeleb 3-4 plokki (õigemini nende jäänused, komplekteerisin ühe töötava kokku) kodus, võin sihverplaadid sulle anda kui tahad.
remus

Postitus Postitas remus »

omal on kolm välja prinditiud E30-ne tausta aga mõtlesin et ÄKKI ei istu aga eks ma hakka aretama täna
tänan

:!:
bmwmees

tere

Postitus Postitas bmwmees »

mul on küll muidu armatuuri sees kell tööle läheb siis on seeoranzi värvi minuteada
http://www.hot.ee/dear18/armatuurlaud.JPG eraldi juppidena ei müü ma müün muidu armatuurlaua koos kõikide juppidega...
Viimati muutis bmwmees, 27 Juun 2006 09:54, muudetud 1 kord kokku.
Sass9

remus kirjutas:omal on kolm välja prinditiud E30-ne tausta aga mõtlesin et ÄKKI ei istu aga eks ma hakka aretama täna
tänan

:!:
e30--- asjad otseselt ei isu> kuid kui natuke lõigata ja teha väikseks/suureks saab asja, eriti lihtsalt saab tahhoka, spido ja bensukulu paika, temp ja bensupaagi näidikuga peab natuke pingutama ja ise mõtlema... :roll: , endal läks selle peale aega ca 2h ja siis veel lõikamise ja sisse aretamise peale 1h, algul on mõõdud valed kui prindid välja :!: edu aretamisel teile :arrow:
Vasta