BMW 635 CSI_1988 - Müüdud.
Ega E34 touringut E24-ga võrreldes nüüd mingiks VÄGA mahukaks autoks küll nimetada ei saa, kui igapäeva töö seisneb televiisorite või külmkappide vedamises siis iseasi (selliseks tööks samas leiab ka sobivamaid sõidukeid). Ütleks isegi, et salongis on E24-s eesistujatel rohkem ruumi, E23 salongist rääkimata.kustas kirjutas: E34 touringu pagasiruumi täis tööriistu ei mahu ära ühistransporti (käe kõrval), ega ka suurema pagasiruumiga sedaan haininasse.
Teemasse kah, M-veljed sobivad IMHO juba paremini kui need kodaratega bbs-id.

Seda aknatihendi asja uurisin isiklikult paar aastat tagasi ja võimalik, et ajasin sisemise javälimise tihendi segamini...
E10 2002
Auto nüüd siis värvimisest käes. Tööde kvaliteediga võib rahule jääda.
Nüüd siis on jäänud:
- esistange kohendamine, sealsed plastikud ei istu just kõige paremini
- piduri, kütuse ja käigukasti jahutuse torude vahetus
- sillastend
- stereo paigaldus
- kaugtulede vahetus (klaasides praod)
- istmesoojenduse nuppude ja juhtmete ühendamine
Seega kuu lõpus hakkan vast temaga igapäevaselt liikuma.
Nüüd siis on jäänud:
- esistange kohendamine, sealsed plastikud ei istu just kõige paremini
- piduri, kütuse ja käigukasti jahutuse torude vahetus
- sillastend
- stereo paigaldus
- kaugtulede vahetus (klaasides praod)
- istmesoojenduse nuppude ja juhtmete ühendamine
Seega kuu lõpus hakkan vast temaga igapäevaselt liikuma.
BMW 325i E30 2,7 Turbo Stroker
-
....sai ka masin siis vilksamisi ära nähtud, sõitsid balti jaama lähedal trammiülesõidul vastu
.....kaunis, aga velg kuidagi võõrkehana mõjub tõesti...muidu väga pro 
mu meelest M5 `94 18" double spoke velg istuks sinna, üks kenamaid BMW orig. velgedest IMHO
M5 velg
Siin pilt ka e24 all

mu meelest M5 `94 18" double spoke velg istuks sinna, üks kenamaid BMW orig. velgedest IMHO

M5 velg
Siin pilt ka e24 all
E24 630CS `78
Selline naiivne küsimus, et kas kuuesajase bensupaaki saab ka nn. B osana?
Edited: Tundub et USA ja euroopa versioonid olid erinevad. Euroopas oli 70 liitrine paak. USA's 63 liitrine. Aga muidu pandi samasugust paaki veel sellisetele autodele:
http://www.realoem.com/bmw/partxref.do? ... showeur=on
Euroopa versiooni pandi:
UM'ist tuleb USA paagi hind 3943,68 eek.
Edited: Tundub et USA ja euroopa versioonid olid erinevad. Euroopas oli 70 liitrine paak. USA's 63 liitrine. Aga muidu pandi samasugust paaki veel sellisetele autodele:
Euroopa versiooni pandi:
UM'ist tuleb USA paagi hind 3943,68 eek.
-
miks mitte ka 17"- 18", aga midagi ajastukohasemat, natukenegi.jonx kirjutas:kuule lükka endale ikka mõni orginaal kuuese kärg alla vms...praegu on ikka täiesti mööda...![]()
auto näeb välja nagu oleks vägistatudliiga suur velg ja see ei sobi mitte retro autodele...maks 15-16"

......samas maitsed on väga erinevad, võibolla Silwerile just ei meeldi teised veljed kui ainult need.

E24 630CS `78
Häh, mis te virisete nende velgede kallal, kui mees ütles et talle meeldib. Igaüks sõidab sellisega, mis talle meeldib või rahakott võimaldab. Samahästi võiks ka plekkidega sõita (ajastukohane) ja pole kellegi asi köhidaSilwer kirjutas:Ega see 19 velg eriti praktiline küll ei ole aga mulle ta meeldib...
-
....oma postitusega püüdsin vabal maal arvamust avaldada ainult ja samas andsingi mõista ju, et iga mees kannab selliseid kingasid, mis talle just täpselt meeldivad.....Ruut kirjutas:Häh, mis te virisete nende velgede kallal, kui mees ütles et talle meeldib. Igaüks sõidab sellisega, mis talle meeldib või rahakott võimaldab. Samahästi võiks ka plekkidega sõita (ajastukohane) ja pole kellegi asi köhidaSilwer kirjutas:Ega see 19 velg eriti praktiline küll ei ole aga mulle ta meeldib...

E24 630CS `78
Pikkade läbirääkimiste tulemusena olen saanud If kindlustusest uued kasko pakkumised.
Minikasko: 6000 eek / aastas
Kasko: 18070 eek / aastas
Tehtud järgmistel tingimustel:
Sõiduki osade hüvituslimiit: 10000 eek
Omavastutused:
Õnnetusjuhtum / tulekahju / vandalism: 10000 eek
Vargus: 15%
Kehtivuspiirkond: Euroopa (va. Venemaa, Ukraina, Valgevene)
Kindlustussumma: Kindlustusobjekti turuväärtus Eestis vahetult enne kindlustusjuhtumi toimumist.
Ainuke asi millega vaidleme on see "kindlustussumma" kuna minu arvates ei ole selle auto puhul selline definitsioon mõeldav. Seega leppisime kokku et käin kahjukäsitluses ja nad hindavad auto eelnevalt ära arvestades hindasid mujal maailmas, auto seisukorda ja ka renoveerimisele kulutatud summasid ja see summa siis jääks kindlustussummaks.
Minikasko: 6000 eek / aastas
Kasko: 18070 eek / aastas
Tehtud järgmistel tingimustel:
Omavastutused:
Vargus: 15%
Kehtivuspiirkond: Euroopa (va. Venemaa, Ukraina, Valgevene)
Kindlustussumma: Kindlustusobjekti turuväärtus Eestis vahetult enne kindlustusjuhtumi toimumist.
Ainuke asi millega vaidleme on see "kindlustussumma" kuna minu arvates ei ole selle auto puhul selline definitsioon mõeldav. Seega leppisime kokku et käin kahjukäsitluses ja nad hindavad auto eelnevalt ära arvestades hindasid mujal maailmas, auto seisukorda ja ka renoveerimisele kulutatud summasid ja see summa siis jääks kindlustussummaks.
-
...teagi kas on mõtet taguda ju kaskot ca 1,5K kuus ja varuosade hüvituslimiit vaid 10K....kui esitiib maksab pea samapalju juba....või olen millegist valesti aru saanud....?Tehtud järgmistel tingimustel:
Omavastutused:

E24 630CS `78
-
-
SwitC kirjutas:Ja järgi tuli igavese vingaaliga hartge kuuene.kelle oma see oli ?
http://www.e21.ee/forum/viewtopic.php?t=888
....seda mõtlesid?
E24 630CS `78