Olen pikaajaline jälgija, aga postitanud väga ei ole. Kuigi justkui oleks põhjust, kuna pean muu hulgas ka üht E28.
Auto on toodud Soomest 2016 aasta talvel. Oli küllaltki heas säilivuses, kuid ma ütleks, et pikalt hooldamata - sisuliselt kõik sõlmed on tulnud aastate jooksul üle käia ning võib öelda, et praeguseks on ka see tehtud.
Tegu on siis Soome-eri, ehk siis täiesti blank 518 karburaatoriga M10 mudeliga. Alpivalge, sinise sisuga. Ainus lisa on vist 5 käigule kast - minu teada tulid 518d neljasega? Midagi rääkis ka sellest käigukasti teemast ka Soome ajakiri "Klassikot", kus antud auto figureeris. Algne number oli HPK-518, mis on graveeritud ka klaasidele. Lisatud on omal ajal Biltema kõlarid ja Blaupunkt makk, mis on ajastukohased. See eest aga läbisõitu oli ostuhetkel vaid 140 000km, kõik dokumendid on säilinud ning kere on BMW kohta väga heas korras. Tehasest veeres välja veel plekkvelgedel ja kroom ilukilpidel, mis praeguseks on küll vahetatud E34 velgede vastu, kuid ilmselt järgmiseks hooajaks läheb taas orginaaljooks alla.
2017:

Millalgi kohe 2017 ütles üles orginaal Pierburg karburaator, mis sai asendatud Weberiga. Soovitan seda kõigil karburaatoriga M10 meestel teha, kuna teeb auto palju paremini kasutatavaks.
2020:

WN kaudu on vahetatud summuti jooks, pidurijooks ja palju muid väiksemaid pudinaid, ülekande tihendid jpm. Üllatavalt palju osi oli võimalik endiselt ka esindusest tellida.
2022 sai koostöös kaasfoorumlasega auto ka vanasõidukiks tunnistatud, mis on igati mõistlik tegu - auto on suuremas osas säilinud puutumata ning must number sobib alpivalge värviga nagu valatult.
2022:

2023:
On osaletud ka mõnel vanatehnikaüritusel. 2022 oli mälu järgi Hansaretro BMW-eri, ja 2023 olin samuti kohal:

Kasutan autot suvisel ajal üsna palju, kuna autod on mõeldud sõitma. Hetkel läbisõit ca 146 000. Tulevikus võiks vahetada amordid Bilsteinide vastu, kuna hetkel on all veel tehaseorginaalid ning auto on pisut õõtsuva iseloomuga.
Kel huvi, võib vaadata vanasõiduki akti ka siit:
https://register.evkl.ee/apex/f?p=888:3 ... UK_ID:5462
Mitmed puudused tänapäevaks kõrvaldatud, ning mõned ilmselt pole ka päris korrektsed, aga protsendi järgi ma ei läinudki.