Mullet on kohe kohe olemas
Olin valmis juba autoga kaasa tulnud vana põlle ehitamiseks või US spec põlle ostmiseks…, kuid südaöise varuosaotsimise tulemusena leidsin NOS jubina. Ladustamiskriimud ja veidi kriimu roostet, üldpilt ikka ilus.
Mullet on kohe kohe olemas
Tuubid said soojendatud, kuid pritsimiseks seda teroson tegelikilt ette ei nâe, aga tegin kuna olid seal parim ennele vága láhedal ja igaksjuhuks.eix22 kirjutas: 02 Mär 2023 09:54 Hea vaadata kohe, et kasutatakse õigeid aineid ka ikka
Kas tuubi soojendajat ka kasutasid?
Mida täpsemalt sellega teha saab? kroomdetaile ukse küljest kätte saada? Uksekroomi hoidvaid kõrvasid õigesse asendisse painutada?e12 uksekroomi jala “sirgendaja”
Priit kirjutas: 13 Sept 2023 10:13 Huvitav kas sellest esipõllest saaks mingil viisil moodsast materjalist koopia teha..
Mul garaazis ühes misc asjade kastis on juba palju aastaid selline jupp vedelenud, tuli kunagi mingi hulgi varuosaostuga kaasa. Arvasin et tegemist üldse mingi mitte autoteemalise vidinagaBMW Rh+ kirjutas: 15 Jaan 2024 09:07 Enne kui kuskile ostusoovi veel lisan, siis oleks soov sellise AC viguri úle. Kui kuskil nt usa e24 varuosadeks siis jagage infot.
Atsaaa, tundub táitsa huvitav varuosa kast, ákki seal kastis veel kuivati kinnitusvitsad ootelArvo kirjutas: 18 Jaan 2024 08:18Mul garaazis ühes misc asjade kastis on juba palju aastaid selline jupp vedelenud, tuli kunagi mingi hulgi varuosaostuga kaasa. Arvasin et tegemist üldse mingi mitte autoteemalise vidinagaBMW Rh+ kirjutas: 15 Jaan 2024 09:07 Enne kui kuskile ostusoovi veel lisan, siis oleks soov sellise AC viguri úle. Kui kuskil nt usa e24 varuosadeks siis jagage infot.Kui vaja läheb, saad endale. Mõningaid teisi kondi vigureid on mul ka varuosakastis ilmselt.