e23 sisu värskenduskuur

Vestlused vabadel, aga siiski vanu BMW'sid puudutavatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Ihv

e23 sisu värskenduskuur

Postitus Postitas Ihv »

ehk siis selline asi plaanis.
sisu peab olema helebeez, kas riie või riide-naha kombinatsioon ei ole veel päris kindel. on kellelgi kogemusi, kus sellist asja teha lasta, niiet hea saaks ja pärast pool aastat makarone ei peaks sööma? Olen vaadanud netist mitmeid näidiseid, mis nahksisusid on tehtud ja kohati ikka väga lotendavad ja inetud :? Üks pakkumine on hetkel 12k ainult istmed, ehtnahaga või keskelt riidega ja muidu nahaga. kvaliteeti näinud ei ole aga kas see hind on normaalne? tundub natuke kallivõitu :roll:

ega kogemata kombel mõne muu auto (e28?) istmed ei sobi? st esiistmed sobivad kindlasti aga tagumine? ilmselt mitte.

ehk siis igasugused ideed teretulnud.
Kasutaja avatar
nuga
Klubiliige
Kontakt:

Postitus Postitas nuga »

Niipalju kui ma vastava ala inimesega vestelnud olen, on tartus pmst 2 kohta, kus tehakse korralikult - vallikraavi tn. köösner ja christon (jänese tn.). Esimene pidi olema tõksu odavam, aga pidi kaua aega minema. Teine jällegi kvaliteetsem kuid kallim.
323i, 320 Baur & 750iAL Highline
Kasutaja avatar
nuga
Klubiliige
Kontakt:

Postitus Postitas nuga »

Lisaks veel seda, et enamus eestis tehtavatest (auto)nahksisudest on tehtud mööblinahast. Sellest ka kiiresti koledaks minev välimus. Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis mööblinahk pidi olema "autonahast" poole odavam, vist mingi 350 vs. 700 eeku ruutmeeter.
Point siis selles, et kui korralikult teha, siis läheb juba naha enda peale 7keek :roll:
323i, 320 Baur & 750iAL Highline
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

Kui vaadata neid hindu, siis 12 k on poolmuidu. Materjali hind on Tepingul küllalt kallis aga saab ka oma materjaliga asju ajada. Omal on esiistme remondiks Tepingusse järgmiseks esmaspäevaks aeg kinni pandud. Ei viitsinud pikalt neid sadulseppasid otsida ning laisale inimesele on neil mugav teenindus välja mõeldud. Hiljem võin kommenteerida, kuidas oli.

Mõnedel nahkadel on Sirelduses praegu soodusmüük. Omale ostsin rohelise naha ca 4m2 maksis 800 kr. Teevad vaid hulgimüüki - min. müüdav kogus on ühe looma nahk.
Viimati muutis Ruut, 16 Mai 2006 16:33, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Ihv

Postitus Postitas Ihv »

koleda välimuse all pidasin silmas vastvalminud tööde näidiseid...nagu siuke natuke pingutatud nahast kott vms
kui istumispinna teeks siiski riidest siis vast ei oleks hullu kui istme küljed ja polstrid mööblinahast :roll:
lähen täna selle orienteeruvalt 12k küsiva tegija juurde, vaatab üle ja pakub täpsemalt +loodetavasti näeb materjale ja näidiseid. asub muidu pirital.
Kasutaja avatar
siim528

Postitus Postitas siim528 »

kas korralikku sisu ei leia? mul näiteks õnnestus leida e28-le ilus äraaistumata hele sisu.
mart154

Postitus Postitas mart154 »

vana on ikka vana ja uus on ikka uus :)
Kasutaja avatar
Ihv

Postitus Postitas Ihv »

käisin siis autot näitamas-materjale uurimas. esialgu tundub, et läheb paari nädala pärast sinna tegemisse. (enne peavad takistused kaduma..pole just raske arvata millised takistused :P ). plaani järgi siis istme servmised padjad, küljed, keskkonsool, kindalaegas, käepidemed, polstri plastosad jne (ühesõnaga kõik mis on hetkel hele plast +istmetest kõik peale keskmise osa) beezi naha alla ja istmete keskmised osad ja polstri riidest osad pruuni seemisnaha laadse materjali alla.
rool (koos keskosaga) saab musta nahaga kaetud.

hinda esialgu avaldama ei kipuks, eks näis mis saab ja kuidas välja tuleb.
kustas

Postitus Postitas kustas »

Ruut kirjutas:min. müüdav kogus on ühe looma nahk.
:shock: Inimesed on ikka jubedad asjad. Lööks reas igast loomi kasti, siis saame kõik omale nahksisud :?.
enthusiast

Postitus Postitas enthusiast »

Viimsis ka üks linna parimaid tegijaid, nime ei mäleta. Kui huvi võin nri uurida.
E24 630CS `78
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

kustas kirjutas: :shock: Inimesed on ikka jubedad asjad. Lööks reas igast loomi kasti, siis saame kõik omale nahksisud :?.
hmm.... kas sa oled taimetoitlane? ma arvan, et see (lehma) nahk on lihatööstuse jääkprodukt. millestki peab see inimene ju ikkagi elama/toituma
Kasutaja avatar
rean

Postitus Postitas rean »

..ärge kartke mööbli-nahka! Tegelikult on asjad hoopis nii..! ..et see nahk mida autos teile ehtsa ja kvaliteetse pähe müüdakse ...kasutatakse mööblis hoopis karkassil ..mitte liikuvatel pindadel (odav materjal) ..ja kui te olete märganud ..murdub värvipind..või kulub hoopis! Mööbli-nahk lamineeritakse ja see tulemu on supper! Parimad omadused, et ta kunagi ei murdu ega kulu maha! Lasin teha omale selle nahaga sussi-tallad , ühed tütarlapsed käisid nendega mööda asvalti putkas mitu korda ja peale pesu ei leidnud ma sealt ilma värvita pinda!!!! :shock:
Vasta