Tere aulikud bmw fännid. Nimelt on varsti plaanid sellised, mis sätivad mul varsti paika otsuse kas osta üks vanakooli e28 2,4td diisel või mitte. Auto on kaua aega seisnud ja ega mina tema ajaloost suurt ei tea. Hetkel on asi omaniku otsustamise taga kas müüa või mitte (usun, et see on talle raske teema). Kuna ise ei ole vanade bemaritega palju tegelenud, siis küsiks kohe siin, mida üldse esmasena e28 ostu puhul silmas peaks pidama kere mootor jne ja mis kohad sõlmed tuleks kohe üle vaadata ? Auto on minu hinnangu kohaselt ca 3 4a seisnud. Kuuldu järgi on neil nutused kohad lansekate kinnitused ?! Suure tänud ette ära kes raatsib raisata mõned minutid selgitustööks.

Ja kuidas neil üldse juppide liikuvusega lood on eesti vabariigis ? saab enamus asju poest või on see tänaseks unitusste valdkond ja rooma mööda aiataguseid ja otsi ise kust leiad. ? Mulle teadaolevalt ei leia enam poest väga keredetaile..kyll aga saab enamuses veeremiku jne osi.
kere kohapealt olla kuulda et 28 seerial on nutused amordikannud-need tuleks kohe üle vaadata... kuid kuidas tehnikaga ?