Kellel on roheliste istmetega haid?

Vestlused vabadel, aga siiski vanu BMW'sid puudutavatel teemadel.
Ruut
Klubiliige

Kellel on roheliste istmetega haid?

Postitus Postitas Ruut »

Nimelt hakkasin jälle otsima kohta/inimest, kes mu kuuese juhiistme ära parandaks. Minu istmel kasutatud materjal 51 92 1 900 120 on UM-i andmetel tootmisest maas ja laost otsas. Seega otsin alternatiive. Kellel on rohelise (piniengrün) samet/plüüž sisuga kaheksakümnendate masin, siis andke mulle teada. Vaataksin/võrdleksin seda heameelega oma istmega ja ehk leiab mingi sobiva lahenduse materjali osas.
karu

Postitus Postitas karu »

Mul on roheline mingi nahamoodi asi , või termantiin :lol: rõve on igal juhul :lol:
745, R-23, R-12
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

Nojah, sellest pole mulle midagi kasu. Arvo, kas müüsid oma e21 ismed maha?
Kasutaja avatar
Ihv

Postitus Postitas Ihv »

ee..e23 rohelised istmed olemas..väga koledad, juhiiste ja tagaiste olid kindlasti puru, kõrvalistuja oma ei mäleta. mõtlesin prügimäele viia tegelikult aga vedelevad garaazis veel.. :roll:
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

Nagu ma aru saan, siis need istmed asuvad Tartus. Kui nii, saad ehk mingid pildid teha või mingi jupi (näiteks peatoe) kaasa võtta kui Tallinna poole liigud?
Kasutaja avatar
Ihv

Postitus Postitas Ihv »

üritan meeles hoida. muidu galeriist on näha ka neid... http://www.bmwclassic.ee/galerii/728i_82a/aad
Arvo

Postitus Postitas Arvo »

Ruut kirjutas:Nojah, sellest pole mulle midagi kasu. Arvo, kas müüsid oma e21 ismed maha?
mina müüsin maha jah, kuskil vedelevad mul veel ühed sama karva uksepolstrid, nende juures oli kah mingil määral riiet kasutatud aga seda vist istmete remondiks liiga vähe :roll:
E10 2002
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

Lähen uurin ka Viljandi mnt. Nevotex'ist. Neil pidi suht suur materjalivalik olema.
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

Nevotexis käidud aga sobivat tooni ei leidnud. Muidu valikut nagu oli nii riide, kui ka naha osas. Sametriided, mida mina vaatasin, olid hinnaklassis ca 500 kr/m
Kasutaja avatar
indrek

Postitus Postitas indrek »

Mul on linnas rohelise sisu uksepolstrid kui huvi pakub,iste on suvilas,millal sinna satun ei tea.
EX M535i 1985.
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

Huvitab ikka. Kui polstrid on sama riidega, kui istmed siis vaataks need üle. Millisest masinast ja mis aastast on need pärit?
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

Arvo kirjutas:mina müüsin maha jah, kuskil vedelevad mul veel ühed sama karva uksepolstrid, nende juures oli kah mingil määral riiet kasutatud aga seda vist istmete remondiks liiga vähe :roll:
Ma soovingi praegu mingi ülevaate saada, milliseid rohelisi (samet) riideid BMW oma istmete katmiseks kasutas. Ehk veab ja leian mõne sarnase, mida on veel BMW ladudesse mõni meeter alles jäänud. Minu istmetel kasutatava koodiga riiet pandi ainult 82-84 kuuesele ja vist ka M5-le. 84 ja up kasutatud riiet on veel laos aga ma ei tea milline see välja näeb.
Vanade istmete kasutamine oma istme lappimiseks on viimane alternatiiv. Esialgu tahaks ikka uue riide panna.
Kasutaja avatar
indrek

Postitus Postitas indrek »

Kas riie sama on ei tea aga toon peaks sama olema.Pärit 528i 82a.
EX M535i 1985.
sysi
Klubiliige

Postitus Postitas sysi »

Nii vana riide puhul mängib olulist rolli ikka see, kas auto on seisnud päikse käes, varjus või garaazhis.

Istmekatete värvus, mis tehasest tulnud küll ühesugusena, võib erineda ikka väääga palju.
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

sysi kirjutas:Istmekatete värvus, mis tehasest tulnud küll ühesugusena, võib erineda ikka väääga palju.
Ma arvan, et see pole probleemiks. Istmetel on ka selliseid kohti kuhu päike ei paista ja riiet ei pleegita. Oma istmed hullult pleekinud ei ole. Loomulikullt olen ma arvestanud, et identset riiet saada on võimatu.
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

indrek kirjutas:Kas riie sama on ei tea aga toon peaks sama olema.Pärit 528i 82a.
Kuidas ja millal ma Su ülesse leian? Homme-ülehomme olen ise suht hõivatud. Edaspidi peaks ajaga lahedam olema.
Ruut
Klubiliige

Postitus Postitas Ruut »

Lahendasin siis probleemi selliselt, et lasin recaro servad nahaga üle tõmmata
Pilt
IRL paistab ilusam, kui pildilt. Lõpptulemusega olen esialgu rahul aga loodan ikkagi kunagi ka õige riide leida.

Keda huvitab, siis e24 galeriisse lisasin ka oma auto uued pildid
bmwmees

terekest

Postitus Postitas bmwmees »

mul muidu on ainult taguistmed mis on täpselt rohekad nagu sull vaja
Ruut
Klubiliige

Re: terekest

Postitus Postitas Ruut »

bmwmees kirjutas:mul muidu on ainult taguistmed mis on täpselt rohekad nagu sull vaja
millisest masinast, millises korras ja mis hinnaga oled valmis loobuma?
bmwmees

terekest

Postitus Postitas bmwmees »

siin on need istmed ainult tagumised aga nendel on paremauksepolel natuke riie kahjustunud

pildid siis siin:

http://www.hot.ee/reiokattai/Pict0043.JPG auto iste

Kahjustunud osa istmel pilt siis siin: http://www.hot.ee/reiokattai/Pict0045.JPG
Vasta