Nimelt hakkasin jälle otsima kohta/inimest, kes mu kuuese juhiistme ära parandaks. Minu istmel kasutatud materjal 51 92 1 900 120 on UM-i andmetel tootmisest maas ja laost otsas. Seega otsin alternatiive. Kellel on rohelise (piniengrün) samet/plüüž sisuga kaheksakümnendate masin, siis andke mulle teada. Vaataksin/võrdleksin seda heameelega oma istmega ja ehk leiab mingi sobiva lahenduse materjali osas.
ee..e23 rohelised istmed olemas..väga koledad, juhiiste ja tagaiste olid kindlasti puru, kõrvalistuja oma ei mäleta. mõtlesin prügimäele viia tegelikult aga vedelevad garaazis veel..
Nagu ma aru saan, siis need istmed asuvad Tartus. Kui nii, saad ehk mingid pildid teha või mingi jupi (näiteks peatoe) kaasa võtta kui Tallinna poole liigud?
Ruut kirjutas:Nojah, sellest pole mulle midagi kasu. Arvo, kas müüsid oma e21 ismed maha?
mina müüsin maha jah, kuskil vedelevad mul veel ühed sama karva uksepolstrid, nende juures oli kah mingil määral riiet kasutatud aga seda vist istmete remondiks liiga vähe
Nevotexis käidud aga sobivat tooni ei leidnud. Muidu valikut nagu oli nii riide, kui ka naha osas. Sametriided, mida mina vaatasin, olid hinnaklassis ca 500 kr/m
Arvo kirjutas:mina müüsin maha jah, kuskil vedelevad mul veel ühed sama karva uksepolstrid, nende juures oli kah mingil määral riiet kasutatud aga seda vist istmete remondiks liiga vähe
Ma soovingi praegu mingi ülevaate saada, milliseid rohelisi (samet) riideid BMW oma istmete katmiseks kasutas. Ehk veab ja leian mõne sarnase, mida on veel BMW ladudesse mõni meeter alles jäänud. Minu istmetel kasutatava koodiga riiet pandi ainult 82-84 kuuesele ja vist ka M5-le. 84 ja up kasutatud riiet on veel laos aga ma ei tea milline see välja näeb.
Vanade istmete kasutamine oma istme lappimiseks on viimane alternatiiv. Esialgu tahaks ikka uue riide panna.
sysi kirjutas:Istmekatete värvus, mis tehasest tulnud küll ühesugusena, võib erineda ikka väääga palju.
Ma arvan, et see pole probleemiks. Istmetel on ka selliseid kohti kuhu päike ei paista ja riiet ei pleegita. Oma istmed hullult pleekinud ei ole. Loomulikullt olen ma arvestanud, et identset riiet saada on võimatu.
Lahendasin siis probleemi selliselt, et lasin recaro servad nahaga üle tõmmata
IRL paistab ilusam, kui pildilt. Lõpptulemusega olen esialgu rahul aga loodan ikkagi kunagi ka õige riide leida.
Keda huvitab, siis e24 galeriisse lisasin ka oma auto uued pildid