Selline ta on:

Miks see auto? Sest ta on ilus

Auto endine omanik pidas seda sõidukit aastast 2008, ülevaatuste vahede järgi on Eesti teid mõõdetud ca 60kkm ulatuses. Ta ei ole VIN-koodile vastav selles osas, mis puudutab kõiksugu lisasid - tal on sportistmed (katkise põhjaga), mida algselt ei olnud, Soundsystemi tagakõlarid, tagakardin, valgustusega tagasivaatepeegel, M-tech II rool, M-tech valgustusega käigukanginupp jms. Vähemalt on need jupid originaalse algpäritoluga.
Ma sõitnud temaga tegelikult eriti ei olegi - nii 50km umbes. Praegu lebab ta remonditöökojas, vahetatud on mootoririhm ja tehtud tavahooldus ning homme tuleb paika panna, mida teha kolksuva-lekkiva summutiga, erinevate õlileketega ning väsinud veermikudetailidega.
15" Style 5 veljed peaksid mõne nädala jooksul ka minuni jõudma - ma pole end veel nii retrolainele häälestanud, et päris ilukilbi-meheks jääda.
Müügikuulutuses nägi ta välja selline:

Nüüd aga sellest ka, et mul on teie abi vaja:
Mul oleks vaja korralikke sportistme põhjasid või kangast - kas keegi teab, kust seda saab? Või äkki on kellelgi terve ring korralikke istmeid (ja kui on heledad, siis ka uksepolstreid) pakkuda?
Ebays kangast silma ei jäänud, materjalikoodi järgi otsides jäin hätta - mis selle polstri nimi on? Anthrazit?
Tõenäoliselt tekib mul veel kõiksugu vajadusi. Näiteks vajadus eemaldada spidoblokist tuuningrõngad. Huvitav, kas seda saab teha nii, et mingit jälge ei jää? (ma ei tea, mis meetodil neid sinna paigaldatakse).
Autoga olid kaasas ka kasutusjuhend ja hooldusraamat. Mitte, et keegi sealt midagi usuks või et neil mingi reaalne praktiline väärtus oleks, aga neid on alati väga hea vana auto kindalaekas näha. Samuti olid kaasas punased peeglid - ma arvan, et kuna punased peeglid on, luugil on spoiler, siis tegelikult peaks stanged ka punaseks värvima.