M: väike jupimüük
M: väike jupimüük
Minu valdusesse sattus paar kotitäit pruugitud, vähepruugitud ning uusi bemmijuppe. Tegin väikese inventuuri ja selgus, et osaga neist pole mul midagi peale hakata. Nii, et kui kellelgi on midagi minu pakutavast vaja, siis saame ehk hinnas kokku leppida.
Erilist esiletõstmist vajaksid väga vähe kasutatud jagaja ja õhukulumõõtja, mis sobivad M30 2,5 ja 2,8 mootoritele. Samuti 525 -le minev süütejuhtmete komplekt.
Palju pole ise kohanud E21 sobivat kassetihoidjat - kes veel kassette kuulab.
Ah, vaadake ise http://www.bmwclassic.ee/galerii/Jupid
siis on kola hulka sattunud e34 touringu tagumine kojamees ning piduriklotsid.
Erilist esiletõstmist vajaksid väga vähe kasutatud jagaja ja õhukulumõõtja, mis sobivad M30 2,5 ja 2,8 mootoritele. Samuti 525 -le minev süütejuhtmete komplekt.
Palju pole ise kohanud E21 sobivat kassetihoidjat - kes veel kassette kuulab.
Ah, vaadake ise http://www.bmwclassic.ee/galerii/Jupid
siis on kola hulka sattunud e34 touringu tagumine kojamees ning piduriklotsid.
Re: M: väike jupimüük
On see süütejuhtmete komplekt uus või pruugitud?
Kas E34 piduriklotsid on kettale või käsipiduri omad?
edit, jagaja peaks ilmselt ikka 3,5 mootorile ka minema?
E10 2002
Re: M: väike jupimüük
Juhtmekomplekt on kasutatud ja tegelikult veel W-Germany.Arvo kirjutas:On see süütejuhtmete komplekt uus või pruugitud?
Piduriklotsid on kettale. Piduriklotsid on ka all käinud aga esimesed on praktiliselt uued. Esimeste komplektis ka anduri juhe kaasas. Tagumised nii-ja-naa - vist mingi 1/2 kuni 2/3 katet alles. Kui huvi on võin pildid teha.
Jagaja minu 3,5 vist küll ei istu. See tundub olema seda tüüpi jagaja, mis asetseb nukvõlliga risti.
Mees, kelle käest jupid sain, ütles et jagaja ja õhukulumõõtja olid tema 525i peal kasutuses ca 2a. Ostis need uuena UM-st ja kui auto müüki läks pani vanad jupid peale tagasi.
Pihusteid on komplekt aga mees arvas, et üks pidi vist k*sema.
Kõik jupid on võetud töötavalt masinalt. Mina võin anda töölemineku garantii - kui ei tööta siis raha tagasi.
Tegin laiskadele ka ühe faili RealOEM andmetega, kus on varuosakood ja sobivus.
Pragusi esmavaatlusel silma ei jäänud, juhtmed tundusid korralikud ja elastsed olema aga väga põhjalikil ka ei uurinud. Oommeetri pealeviskamine pole probleem - tegelikult oli see plaanis.Arvo kirjutas:ega süütejuhtmetes kõrgest east tingitud pragusid ei ole ? ideaalne oleks kui saaks oommeetriga kõikide kaablite taksitused üle mõõta aga seda on vast palju palutud![]()
ehk paned jagaja ja süütejuhtmete orienteeruvad hinnad, kerge huvi olemas
Hindadest: küsiks juhtmete eest 250 ja jagajast hmm... esialgu küsiks 1k. Kui hinnad ei sobi siis võid omapoolse nägemuse panna. Sulle annaks kauba peale piduriklotsid ja touringu tagumise kojamehe varre

Jagajast siiski ei ole huvitatud, leidsin oma sorteerimata varudest 2 jagajat mille olemasolust ma polnud varem teadlikRuut kirjutas:Pragusi esmavaatlusel silma ei jäänud, juhtmed tundusid korralikud ja elastsed olema aga väga põhjalikil ka ei uurinud. Oommeetri pealeviskamine pole probleem - tegelikult oli see plaanis.
Hindadest: küsiks juhtmete eest 250 ja jagajast hmm... esialgu küsiks 1k. Kui hinnad ei sobi siis võid omapoolse nägemuse panna. Sulle annaks kauba peale piduriklotsid ja touringu tagumise kojamehe varre

Aga juhtmed võtaks ära küll... muidugi eeldades, et asjad korras

E10 2002