Lihtsate murede üldteema
Re: Lihtsate murede üldteema
Difri padi peaks olema erinev. Ühel ümar ja teisel pikkliku kujuga.
F25 ja E63
Varuosadeks E24 628 ja E23 osasi.
Varuosadeks E24 628 ja E23 osasi.
Kas võivad sobida ka mingi muu mudeli omad? Näiteks E34?
http://bmwfans.info/parts-catalog/E28/E ... 1129786_13" onclick="window.open(this.href);return false;
Ka siin käib jutt detailist nr 13 ja pakub kinnitust keskele. Lisaks annab ka teise tootekoodi mida näitab et laos puudub & juurde ei toodeta.
Kiiret ja robustsed lahendust kasvõi...
Parimat & tänud vastajatele!
http://bmwfans.info/parts-catalog/E28/E ... 1129786_13" onclick="window.open(this.href);return false;
Ka siin käib jutt detailist nr 13 ja pakub kinnitust keskele. Lisaks annab ka teise tootekoodi mida näitab et laos puudub & juurde ei toodeta.
Kiiret ja robustsed lahendust kasvõi...
Parimat & tänud vastajatele!
Kui sul on korralik padi kere küljes, siis kõige lihtsam lahendus on õige tagakaas difri külge keerata. Selle leidmine ei pruugi samas kõige kergem olla, kui sul seda vana difrit kusagil ei vedele.
CSi, ti, i, RT, TC1, D
Kas 525e ja 528i spidoploki trükkplaat on sama? mure selles, et 528i trükkplaat on lõhki igast otsast, samas 525e oma on korras, kas lihtsalt coding plugi ja sifferplaadi vahetusest piisab või pean ikka 7k rpm'ni käiva spido otsima?
628csi
kiire küsimus ka minult teile
kas kusagil eestis on võimalik osta terve esisilla komplekt e28 või on vaja soetada kõik ikka osadena

Pole kuskil komplektidena näinud, ostsin ise samuti eraldi. 
Mul ka paar küsimust:
1. Millise firma pigimatte soovitate ja kui paks on hea?
2. Orig tulemüüri summutus katkine ja oleks vaja midagi asemele ehitada. Mida kasutada, et ilus ja originaali lähedane välja näeks? Igusugune info oodatud.

Mul ka paar küsimust:
1. Millise firma pigimatte soovitate ja kui paks on hea?
2. Orig tulemüüri summutus katkine ja oleks vaja midagi asemele ehitada. Mida kasutada, et ilus ja originaali lähedane välja näeks? Igusugune info oodatud.
Kõige originaali lähedasem näeb välja originaal ise. Kas seda enam saada ei ole UM, H2, W&N?
CSi, ti, i, RT, TC1, D
Tere,mure OBC'ga.
Nimelt sooviks kella/kuud sisestada aga ainult vilgub ----,erinevaid nuppe vajutades ei muutu miskit ehk siis ei tule nende kriipsude asemele nulle.
Nimelt sooviks kella/kuud sisestada aga ainult vilgub ----,erinevaid nuppe vajutades ei muutu miskit ehk siis ei tule nende kriipsude asemele nulle.
BMW e39 M5 '01
BMW F10 523i '10
BMW f07 530D '11
BMW e24 635CSI '87
BMW F10 523i '10
BMW f07 530D '11
BMW e24 635CSI '87
Kui täpsustaksid, millise OBC-ga on tegu, siis leiduks ehk abistajaid (rohkem).
CSi, ti, i, RT, TC1, D
mul probleem, nimelt käisin lasin klappe autol regullida kuid tuli välja et mul nukk ja nookurid kulunud, seega kas keegi teab kust saaks osta võimalikult korralikku nukka ja nookureid m30b30 mootorile
138/145kw

HLautoosad.ee näiteks.jumpsik kirjutas:mul probleem, nimelt käisin lasin klappe autol regullida kuid tuli välja et mul nukk ja nookurid kulunud, seega kas keegi teab kust saaks osta võimalikult korralikku nukka ja nookureid m30b30 mootorile138/145kw
M535i
Oih minu viga.Ruut kirjutas:Kui täpsustaksid, millise OBC-ga on tegu, siis leiduks ehk abistajaid (rohkem).
Tegu peaks olema OBC II'ga(88'nda aasta 635CSI'ga)
Täpsustan veel,et ülejäänud näidud töötavad.
BMW e39 M5 '01
BMW F10 523i '10
BMW f07 530D '11
BMW e24 635CSI '87
BMW F10 523i '10
BMW f07 530D '11
BMW e24 635CSI '87
Paremal all on üks ava, mille sees olevat nuppu tuleb nt pastakaga all hoida ja siis alumise rea nuppudega sobiv näit ette panna.StPo kirjutas:Oih minu viga.Ruut kirjutas:Kui täpsustaksid, millise OBC-ga on tegu, siis leiduks ehk abistajaid (rohkem).
Tegu peaks olema OBC II'ga(88'nda aasta 635CSI'ga)
Täpsustan veel,et ülejäänud näidud töötavad.
kas keegi teab kuskohast võiks saada pre-fl e28 kapoti alla mürasummutust, mis näeks välja veidigi algupärane. um tahab 3 tüki eest 85 euri saada ja ma ei taha veel sellist summat välja käia.
Mul mingisugune terve suur paneel kapoti alla olemas soovi korralotsiabi kirjutas:kas keegi teab kuskohast võiks saada pre-fl e28 kapoti alla mürasummutust, mis näeks välja veidigi algupärane. um tahab 3 tüki eest 85 euri saada ja ma ei taha veel sellist summat välja käia.

628csi
otsin just selliseid katteid nagu siin paistavad. lisaks neid kapotituulutuse alla käivaid lätakaid

Tere, sooviks teada, millega oleks mõstlik kummist pagasiluugi lippi värskendada. Ajapikku tekkinud kerged mõranemised ning üldiselt terve detail tuhmunud.
Täpselt sama küsimus minulgi. Mul svammi taoline lip ja tahaks ka teada kuidas teda hooldama peaks.
BMW e28l jääb piduri pedaal alla ja pidur peale. Jalaga piduri pedaali tõmmates saab piduri lahti ehk pedaal ei tule üles välja korralikult? Kas seal on mingisugune reguleeritav vedru või kust võiksin leida lahenduse enda probleemile?
E28 temperatuuri ei näita, kõik muu spidoblokis töötab. 528i pealt pärit tehnika, 525e spidoblokk, milles asi võib olla?
628csi