Auto altpoolt näeb välja nagu uus,korralik korrosioonikaitse ning keevitatud pole kuskilt ega ei vaja ka,isegi pindmist roostet pole.
Ainukesed appikarjuvad kohad on tagakaarte alt lõpud kus haigutavad näpuotsasuurused augud mõlemal pool,mujalt auto tummine tykk.
Kuna värvimimine ja pisikesed keretööd mis vaja teha on juba makstud siis sellega muret pole ja hooaja lõpus tuleb juppideks lammutada.
Järgmise nädala jooksul peaks kohale saabuma palju veermiku ja piduriosasi üle maailma,näiteks selle pendelhoova puksid sain yhe prantsusmaalt ja teise egiptusest.
Vaja veel kuskilt leida esiamordid siis peaks kogu veermiks tihe olema,hetkel 1 rooliots lõtkuga aga panen siis juba korraga kõik asjad uueks,oskavad ikka hinda ka kysida selliste pisipudinate eest

Eile käisin turkus ja ostsin omale uued karbussid,ehk hingamise annab asjale nyyd tehaseued 45-sed weberid mis on ka valmis juba turbole 1,5-2bar kui vajadus peaks tulema.
Algul oli seal yhelõõriline jupstükk peal,siis ma leidsin tutika 2 lõõrilise weberi,täismehaaniline,panin selle aga ei meeldinud mulle ja siis leidsin netist et 190km kaugusel on firma kes karbusse myyb.
http://www.freetechnics.fi/polttoainepu ... timet.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mootoriks on hetkel 5000km sõitnud 1600,eelmine omanik oli selle uude usku pööranud aga pukis on valmimas 2.0 koos pritsekaanega mis koos olemasoleva 292 nukaga(schrick) võiks teha 140kw ja 8000rpm ning samas näeb välja ikka nagu õige oldscool tehnika,võibolla ma olen liiga optimistlik aga 190hp numbreid on lombi taga need näidanud,loomulikult on neil väga optimistlikud dynopingid ka alati seal,no igatahes kui 110kw teeb siis ma olen väga rahul.
Esipiduritega panen hetkel originaalid tutikad,kui vaja siis vaatab kevadepoole paremad külge,juhuslikult sõber kinkis sellise komplekti ja see võiks väga äge jääda

http://www.xyz-racing.com/brake.php?Key=265#Main" onclick="window.open(this.href);return false;
Hetkel suurematest asjadest vaja:
ja palju muud peenikest träni.
Rohkem pilte vist pole,gaasihoovastikule mitte tähelepanu pöörata,see on ajutine,üritan hoobade pikkusi ja nurkasi paika saada et hyppaks kohaltminnes ja et ei jääks pedaal liiga raske,kui õige systeem leitud siis läheb väikeste uniballide peale.