Lukku
Re: O: E28 2x esimest amortisaatori patja
Uusi ka ju veel võimalik osta, 30.- tk.
Küsi autoeksperdist ntks, seal pakub seda sama sachsi toodet.
Loodan, et kellelgi on mõni üle, saaks natuke parema hinnaga, aga tundub, et tuleb ikka tellida jahpets333 kirjutas:Uusi ka ju veel võimalik osta, 30.- tk.

Not low, just slow.
Automeister pakub monroe omasi ka, seal mingi soodukas ka. Ainult ei ole teadlik kas Rakveres automeistri edasimüüat, küll aga autoekspert peaks olema. Omalpoolt soovitaks siiski sachsi.
Mina ostsin Raunexist mingi 12€/tk. Minu puhul on muidugi ainult suvekulguriga ja sellel läbisõitu ei teki eriti. Viimase 3 aasta LS ongi sinna 5km kanti.tundmatu kirjutas:Loodan, et kellelgi on mõni üle, saaks natuke parema hinnaga, aga tundub, et tuleb ikka tellida jahpets333 kirjutas:Uusi ka ju veel võimalik osta, 30.- tk.
M535i
On 12€ ja 30 eurosel mingi vahe ka? Mõõdud ja jutud on samad, aga kvaliteet?Rain01 kirjutas:Mina ostsin Raunexist mingi 12€/tk. Minu puhul on muidugi ainult suvekulguriga ja sellel läbisõitu ei teki eriti. Viimase 3 aasta LS ongi sinna 5km kanti.tundmatu kirjutas:Loodan, et kellelgi on mõni üle, saaks natuke parema hinnaga, aga tundub, et tuleb ikka tellida jahpets333 kirjutas:Uusi ka ju veel võimalik osta, 30.- tk.
Not low, just slow.