Nii .. nüüd on hing rahul ning lootus vaikselt asjatama hakata kuna sai sõbra e23 "735" enda garaažist edasi teise ära viidud ning e21-le ruumi tehtud. Esimese asjana said küljest ära võetud kõik klaasid kuna teadagi siis tihendiga klaasi alt võib mäda oodata ... mida ma ka leidsin, kuid et niipalju ei osanudki loota. Kõik klaasid ja liistud tulid kätte sirgete ning tervetena.
Nii ta läks ...

Ja järgmine loogiline samm, ehk auto sai kuiva katuse alla !
Alustan siis meeldivamast ...

Mida ettepoole seda hullemaks asi läks.
Pildid pole ka head aga aimu saab. Hetkel ootan mõningaid tellitud jubinaid (karbid, tagatiivaäär jms)
Eks kohale jõuavad näeb asjade kvaliteedi ka ära ning oskan midagi juurde kirjutada. Kogu kerel esinevad roostekohad said korduvalt ka buvanosliga üle tehtud ning ega nüüd midagi rohkemat kui head kätt ja plekiväänamist mulle
Samuti ootaksin kommentaare targemate käest, nimelt on mul soov välja vahetada ka tagasild. Loogilise lahendusena näeksin mina seal all bmw e30 ketaspiduritega tagasilda. Kiirete mõõtmistulemuste põhjal sain et e21 kahe suure puksi vaheline mõõt ( diameetrist diameetri ) on 1200mm ning e30-l 1224mm. Kuna leian et see pole kõige hullem ning on teostatav, ei hakkagi ma 323-e tagasilda otsimagi. Kui kellegil on aga pakkuda siis mu vaeva vähendades võite seda mulle alati ka pakkuda. Ning ootan ka targemate kommentaare just teostuse osas. Ei oota et keegi näpuga kõik ette ära näitaks, vaid soovitusi või misiganes arvamusi.