...nüüd on olukord selline, et mul on juba 5 kuud sissemaks käes, aga ostja ei leia enam raha
Vahepeal on tsikkel täielik korda tehtud - lihtsalt "ready to go" .
Tehtud näiteks:
uus - akku, iga pool uued mahlad ja õlifilter, õhufilter, küttefilter, küünlad, pea-piduritsilinder, Spiegler pidurivoolikud, karburaatori ühendusmuhvid,
klappid häälestatud, jne.
Hind jääb samaks - 2500,- Euro - ja siis ma maksan lihtsalt saanund ettemaks tagasi - kui "tahtja" uuesti ilmub - ja kogulugu.
Christoph, GSM 5038833
Kui keegi ei tea kuidas punane BMW R 65 RT näeb välja, siis palun saada enda emailiaadress - ja mina saadan detailsed piltid tagasi.
Tahan veel mainida, et tegu on küll "vana hea bokseriga" aga juba uuem põlvkond R 65 iga (mudelli uuendused /süütesüsteem, suured pidurid, RT gondel, jne.)
Registris seda tsikkel antud hetkel ei ole - aga siin, minu kinnistu peale, saame proovisõidud küll ära teha või vajaduste korral leian isegi "Proov-numbrid" töökojast.
Vahetusvariantid on - eriti sularaha vastu

Tingida ma ei viitsi! Kaasa rändavad käsiraamat ja remondimanuaal pdf formis, natukene varuosad, originaal BMW R65 reklaam ja nagu jaanipäeva "eri" annan BMW lipp kaasa mis kaunistab tema uus kodu
Miks ma müün? Ostsin endale midagi "muu" Itaalia päritolust. Mul tundub, et kapriisne itaalia tüdruk on ikka natukene huvitam kui rahulik saksa naist

13. August 1918, der Tag der unser Leben veränderte!